Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το τρίκυκλο της αγάπης

Η αδερφούλα μου, μετά κόπων και βασάνων, έχει φτάσει κοντά στο τέλος μιας επίπονης πρώτης εγκυμοσύνης.  Θα μπει κι αυτή στο κλαμπ των μαμάδων και εγώ θα γίνω θεία! Και μπορώ να πω από τώρα και με σιγουριά, πως θα είμαι μια πολύ μεγάλη χαζοθεία!!!

Για να δείτε πόσο μεγάλη, πριν ακόμα γίνω θεία, και για να προλάβω να είμαι έτοιμη βρε παιδί μου, της ετοίμασα ένα τρίκυκλο, φτιαγμένο από πάνες, σεντονάκια, πετσετάκια και άλλα τέτοια -ελπίζω- χρήσιμα μωρουδιακά.

Το απίστευτο είναι πως όταν πήγα για ψώνια, ήθελα να τα πάρω όλα! Ό,τι κι αν έβλεπα, ήθελα να το πάρω να της το κάνω δώρο 🙂 Φανταστείτε τι θα γίνει όταν γεννήσει κιόλας!

Αδερφούλα εύχομαι όλα να πάνε καλά, να υποφέρεις όσο λιγότερο γίνεται και είμαι σίγουρη πως θα ξεχάσεις όλες τις δυσκολίες που πέρασες στην εγκυμοσύνη μόλις έχεις στην αγκαλιά σου το μικρό πλασματάκι που έρχεται.

3 thoughts on “Το τρίκυκλο της αγάπης

  1. nikoletta

    pragmatika einai oti pio omorfo exw dei pote.
    mono pou to eida sto grafio kai …etrexa mesa na min doune oti vourkosa.

  2. Sophia

    Και πού είσαι ακόμα… το να είσαι χαζοθεία είναι κάτι που το κατέχω καλά, αλλά νομίζω δεν χρειάζεσαι pointers, χαχαχαχα!!!! ;-Ρ Welcome to the club!! (Βγαίνει και σε τζιπ η έκδοση αυτή? ;-Ρ)

  3. Pingback: Έγινα θεία! | Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.