Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το καινούριο δωμάτιο

Είναι γεγονός! Η Ιωάννα χτες κοιμήθηκε πρώτη βραδιά στο καινούριο της δωμάτιο!

Αφού μετακομίσαμε το γραφείο μας, αδειάσαμε το δωμάτιο απ’ όλα τα πράγματά μας και το βάψαμε (εδώ να πω πως η βοήθεια της Ιωάννας -έκανε 2 βαψιές με το πινέλο-, του Θανάση -έβγαλε 1-2 φωτογραφίες- και του Κωνσταντίνου -μου έπλενε τα πινέλα- ήταν καταλυτική! Χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να το έχω βάψει 😛 ). Μετά πλύναμε και κρεμάσαμε κουρτίνες, στήσαμε βιβλιοθήκες και έπιπλα, βάλαμε και ένα στρωματάκι κάτω και… έτοιμη! Οκ, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί έπρεπε να αδειάσει και η ντουλάπα, να μεταφέρουμε τα ρούχα, να διαχωριστούν παιχνίδια και βιβλία… Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω τι περάσαμε. Και τι περνάμε ακόμα δηλαδή, γιατί το σπίτι είναι ελαφρώς βομβαρδισμένο, κυρίως το υπόγειο, στο οποίο είναι τα γραφεία μας και πήγαν όλα τα πράγματα. Τα πράγματα πήγαν, μα δεν έχουν που να μπουν προς το παρόν, οπότε είμαστε με κούτες για μια φορά ακόμα.

Το δωμάτιο όμως έγινε πολύ ωραίο (ακόμα και τα αγοράκια το είπαν, παρότι είναι ροζ), η Ιωάννα τακτοποίησε όλα της τα βιβλία (εδώ αυτά που είναι φαντασίας, εδώ αυτά που είναι μικρά, εδώ αυτά που είναι τα αγαπημένα μου -αυτό το κορίτσι κάτι πήρε από μένα :P), κρέμασε τις αφίσες της (δεν μας φτάνει το ροζ, πρέπει να βλέπουμε την Πάτυ και την Αντονέλα πρώτη μούρη), έβαλε τα κουκλάκια της και τα παιχνίδια της και είναι κατευχαριστημένη! Και τα δύο παιδιά δηλαδή είναι πολύ χαρούμενα γιατί πλέον θα έχουν το δικό τους προσωπικό χώρο στον οποίο θα μπορούν να κλείνονται όταν θέλουν να μην τα ενοχλεί το αδερφάκι τους (και οι φίλοι/ες του αδερφακίου). Προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει ούτε τσακωμοί για το ποιός θα πάρει τι, ούτε στεναχώριες που χωρίσανε. Μόνο χαρά!

Πάρτε μια γεύση από το καινούριο δωμάτιο λοιπόν:

το κρεβάτι/γραφείο δεν έχει έρθει ακόμα, οπότε ένα στρώμα στο πάτωμα και το παιδικό γραφειάκι θα κάνουν δουλειά για τώρα

Η Ιωάννα παίζει με τα Ντόμινό της στο πάτωμα

Το κρεβατι της Ιωάννας έχει γίνει πλέον καναπεδάκι για τον Γιώργο

Αυτή την εβδομάδα είχαμε διακοπές κανονικά. Αφού οι διακοπές στα Κύθηρα αναβλήθηκαν όμως, εκμεταλλευτήκαμε το χρόνο, περάσαμε 2 μέρες στη Φοινικούντα με τη Σοφία και τις υπόλοιπες κάνοντας δουλειές στο σπίτι. Καλύτερα έτσι γιατί όταν αρχίσουν δουλειές, σχολεία και φροντιστήρια, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.

Και super bonus δείτε την Ιωάννα να μας ξεναγεί στο δωμάτιό της, να στείνει κάτι ντόμινο και να μας λέει τι θα της λείψει και τι όχι από τη συγκατοίκησή της με τον Γιώργο.

 

 

5 thoughts on “Το καινούριο δωμάτιο

  1. Θανάσης

    Το ηξερα οτι η συμβολη μου ηταν καθοριστικη!
    Πολυ ωραιο εγινε το δωματιο, μπραβο. Φοβερη και η ξεναγηση απο την Ιωαννα, πηγε να γινει λιγο ντομινο showcase, αλλα η καλη σκηνοθετης το επανεφερε 🙂 Επισης ειχε πολυ πλακα η ολη αναλυση του τι θα σου λειψει, λες και παει στην ξενητια. “Θα μου λειψει ο Γιωργος” χαχαχα. Ααααχ αδελφε μου σε χανω!

  2. Sophia

    Lol, τελικά, έχει και τα καλά του το να μην μπορείς να ανέβεις τη σκάλα, γλύτωσα την Αντονέλα!!! ;-ΡΡΡ

  3. Στέλλα Post author

    Θανάση πράγματι η υποστήριξή σου ήταν καθοριστική!
    Αυτό το “θα μου λείψει ο Γιώργος” κι εμένα μου φάνηκε πολύ αστείο. Και το “θα μου λείψει το δωμάτιό μου”. Αφού έχει δικό της δωμάτιο!!! Άλλες απαντήσεις περίμενα, αλλά ποτέ δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένεις 😛

    Σοφία τη γλύτωσες! Εμείς που ανεβαίνουμε κάθε μέρα να δούμε…

  4. Aspa

    Δηλαδή όταν θα ξανάρθουμε θα υπάρχει δωμάτιο αγοριών και δωμάτιο κοριτσιών! Πολύ μου αρέσει, πολύ μου αρέσει, πολύ μου αρέσει!

    Είναι πανέμορφο. Καλορίζικο! 🙂

  5. Στέλλα Post author

    Φυσικά Άσπα! Βέβαια το δωμάτιο των κοριτσιών θα είναι λίγο πιο… στριμωγμένο, αλλά.. όλες οι καλές χωράνε! Ροζ κοριτσάκια σε ροζ δωμάτιο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.