Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

A storm of swords 2

Πολύ καιρό έχω να γράψω για βιβλίο. Πρώτον γιατί τα βιβλία που διαβάζω είναι τεράστια και αργώ να τα διαβάσω, δεύτερον γιατί έχω ελάχιστο χρόνο να διαβάσω και τρίτον γιατί δεν είχα όρεξη να γράψω μέχρι τώρα.

Ένα βιβλίο λοιπόν έχω τελειώσει, κάπου στα μέσα του Γενάρη. Το δεύτερο μέρος του τρίτου βιβλίου της σειράς A song of ice and fire του Martin, A storm of swords 2: blood and gold.

Μου άρεσε τόσο πολύ που έπιασα κατευθείαν το επόμενο (και τελευταίο μέχρι στιγμής) βιβλίο. Το πρώτο της σειράς μου άρεσε, αλλά όχι τόσο ώστε να πιάσω κατευθείαν το δεύτερο, το δεύτερο με κούρασε λίγο γιατί ήταν πολύ πολεμικό για τα γούστα μου, αλλά από εκεί και πέρα δεν τα έχω αφήσει από τα χέρια μου. Όσο πάει μπαίνεις και πιο βαθιά σε αυτόν τον πολύπλοκο κόσμο που έχει δημιουργήσει ο Μάρτιν, γνωρίζεις και αγαπάς τους χαρακτήρες του και φυσικά δηλώνεις τον απόλυτο σεβασμό σου στην απίστευτη φαντασία του. Respect!

Έχω ελάχιστο χρόνο για διάβασμα και το πάω σιγά σιγά το επόμενο δυστυχώς. Από την άλλη ίσως είναι και καλό, γιατί μέχρι να το τελειώσω μπορεί και να έχει εκδωθεί το επόμενο (λέμε τώρα…)

Αν σας ενδιαφέρει δείτε τη γνώμη μου για τα προηγούμενα:

A Game of Thrones
A Clash Of Kings
A storm of swords part 1: Steel and Snow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.