Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η Αμαζόνα

Όταν πήγαμε στο Ναύπλιο, τα παιδιά αγόρασαν ένα κολιεδάκι κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ήταν ανθρωπάκια φτιαγμένα απο σκοινί. Τα σκουλαρίκια είναι σαν αυτά τα voodoo dolls που κυκλοφορούν ευρέως τώρα τελευταία. Το κολιεδάκι όμως ήταν ελαφρώς διαφορετικό, φτιαγμένο αποκλειστικά από σκοινί.

Προσπάθησα να βρω πως φτιάχνονται, αλλά δεν τα κατάφερα. Βρήκα όμως κάτι πολύ ωραία βιβλιαράκια που έχουν οδηγίες για κούκλες από μαλλί και φτιάχνονται με το βελονάκι. Παρήγγειλα λοιπόν αυτό:

και όταν ήρθε ήμουν καταχαρούμενη. Είχα πολυ καιρό να πιάσω βελονάκι στα χέρια μου, αλλά ήταν μια ευκαιρία να το ξαναθυμηθώ και μάλιστα για να φτιάξω κάτι που θα ήταν ωραίο και χρήσιμο (λέμε τώρα…)

Σας παρουσιάζω λοιπόν το πρώτο μου δημιούργημα:

dscf6713

Στο βιβλίο όλα τα πλασματάκια είναι άνευ ποδιών και χεριών, αλλά ο Γιώργος ήθελε οπωσδήποτε, οποτε έκανα την προσπάθειά μου.

Νομίζω για πρώτη προσπάθεια έγινε πολύ καλή!

5 thoughts on “Η Αμαζόνα

  1. Στέλλα Post author

    Προς το παρόν είναι απλώς “η Αμαζόνα” 🙂 Θα της φτιάξουμε και ένα δόρυ και θα είναι έτοιμη για τις μάχες!!!

  2. Sophia

    Καλά, απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!! Όσο για το multifunctional bikini, χοχοχοχο, δεν το σχολιάζω!!
    ;-ΡΡΡΡΡ

  3. Pingback: Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα » Blog Archive » Ο Χάρος :)

  4. Pingback: Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα » Blog Archive » Απολογισμός 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.