Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η Ιωάννα κλείνει τα 8

Μεγαλώνει το κοριτσάκι μας 🙂

Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, που ξέρει πως ακριβώς να τουμπάρει τους γύρω της, τετραπέρατη, με έφεση στις κατασκευές και οτιδήποτε χρειάζεται ακριβείς χειρισμούς και προσοχή.

Είναι βέβαια και κάπως γκρινιάρα, ρίχνει πάντα το φταίξιμο στους άλλους και νομίζω πως προτιμάει να πιεί ένα ποτήρι ξύδι παρά να ζητήσει συγγνώμη.

Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό της.

Όσον αφορά το φαγητό, δεν μπορεί να αποφασίσει τι της αρέσει 🙂 Μια δεν τρώει καθόλου κρέας, μια είναι το αγαπημένο της. Μια θα φάει ψάρια, μια δε θα θέλει να τα δει μπροστά της. Μια θέλει σπανακόρυζο, την άλλη χόρτα, την άλλη δε θα βάλει μπουκιά από αυτά στο στόμα της. Τα σίγουρα είναι η μυζήθρα και τα ξιδάτα (βολβοί, τουρσιά, γαύρος κλπ).

Τα γλυκά τα καταβροχθίζει όλα βέβαια.

Αγαπημένη της ασχολία είναι να γράφει σημειώματα. Δε σου λέει τι θέλει, απλώς εκεί που κάθεσαι σου έρχεται με ένα χαρτάκι που γράφει κάτι. Είναι τόσα πολλά που θα κάνω ειδικό ποστ για τα σημειώματά της 🙂

Δεν έχει αγαπημένα παιχνίδια. Με κούκλες δεν παίζει, ίσως λίγο με Σταλίτσες. Της αρέσουν τα επιτραπέζια, τα βαριέται όμως κιόλας. Γενικά βαριέται εύκολα τα πάντα και δύσκολα θα κάτσει μόνη της να ασχοληθεί με κάτι. Και είναι πολύ αναποφάσιστη. Αν τη ρωτήσεις “τι πάρτυ θέλεις;” ή την πας σε κατάστημα με παιχνίδια ή βιβλία, ετοιμάσου να κάτσεις 3 ώρες μέχρι να αποφασίσει, καθώς θα αλλάζει γνώμη συνέχεια και θα θέλει το πρώτο πράγμα που θα δει μπροστά της, μέχρι φυσικά να δει το επόμενο 🙂

Της αρέσει όμως πολύ το ποδήλατο, το κολύμπι και το διάβασμα 🙂 Διαβάζει αρκετά γρήγορα και καταβροχθίζει τα βιβλία.

Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ταμίας σούπερ μάρκετ.

Είναι το κοριτσάκι μας και το λατρεύουμε 🙂

ioanna

2 thoughts on “Η Ιωάννα κλείνει τα 8

  1. Nafsika

    Πολύχρονη και επίσημα! Να την χαίρεστε και να είναι πάντα χαμογελαστή και τσαχπινούλα! Μωρέ σε κάθε φωτογραφία είναι και πιο μεγάλη, ψήλωσε, ομόρφυνε, σωστή δεσποινίδα έγινε (αυτό το έχω για φιλοφρόνηση διότι μικρή πολύ μου άρεσε όταν με λέγανε δεσποινίδα!)! Φιλάκια πολλά στην δεσποινίδα λοιπόν!

  2. TheoCoach

    Χρόνια σας πολλά. Να τη χαίρεστε την κούκλα σας. Να είναι γερή και πάντα να αγαπάει τον εαυτό της όπως τώρα!

    Θοδωρής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.