Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Αναζητούμε διαφημιζόμενους

Για τις συνταγές της παρέας. Το site έχει κίνηση, έχει φτάσει να έχει πάνω από 1000 διαφορετικούς επισκέπτες την ημέρα κάθε μέρα (σύμφωνα με το google analytics), και στις γιορτές είχε φορτσάρει στους 1700.

Πώς βρίσκει κανείς διαφημιζόμενους για ένα τέτοιο site? Δεν θέλουμε να βάλουμε διαφημίσεις από το google γιατί βγαίνουν όλο κάτι άσχετες. Θέλουμε οι διαφημίσεις να είναι σχετικές με φαγητό, συνταγές διατροφή κλπ. Δεν θέλουμε να διαφημίζουμε στοιχήματα και ότι άλλο άσχετο βγαίνει από το google.

Έχει κανείς καμία ιδέα?

Επίσης: πόσο χρεώνει κανείς για μιά διαφήμιση σε ένα site με αυτή την κίνηση? Δεν υπάρχουν σταθερές στην αγορά, και από ότι έχουμε δει, ο καθένας χρεώνει ότι του κατέβει….

Ρίξτε καμιά ιδέα βρε παιδιά…

3 thoughts on “Αναζητούμε διαφημιζόμενους

  1. Vivie

    eida to site gia sintages…

    dn douleuei swsta omws h domh tvn links epomeno klp klp..me bgazei stin idia selida..an den exete alles sintages , 8a sinistousa na ta bgalete , alliws ftia3te ta 🙂 filakia
    gia diafimisis den exw idea

  2. Koyan Post author

    Σήμερα το πρωί κάναμε συντήρηση στο site. Κάναμε κάποιες αλλαγές όλο το πρωινό ώστε τα links να είναι πιο friendly για το google (πλέον, αντί να βλέπεις νούμερα βλέπεις http://www.sintagespareas.gr/sintages/galopoula-me-berikoka.html )
    Τα προβλήματα που είδες ήταν από αυτό. Άν βρείς κάποιο ακόμα, σε παρακαλώ πές μας να το διορθώσουμε.

  3. Pingback: Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα » Blog Archive » Ούγκ. Δαγκώνω. Φύγε. Ούγκ. Δεν ξέρω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.