Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Κυριακή στο Δυρράχι

Αφού περάσαμε ένα τσακωμό με τα πιτσιρίκια μου και με κάνανε να βγάζω καπνούς από τα αυτιά, αποφασίσαμε να το ξεπεράσουμε και να έχουμε μια υπέροχη μέρα, αφού ξεκινήσαμε για εκδρομή στο Δυρράχι, σε καλούς φίλους. Και το καλό είναι πως το πετύχαμε και περάσαμε πραγματικά τέλεια!

Την εκδρομή την είχαμε κάνει και πριν 2 χρόνια. Και τότε είχαμε περάσει καταπληκτικά και το θυμόμασταν με πολύ αγάπη. Ξεκινήσαμε ξανά στο ίδιο μονοπάτι, αυτή τη φορά συν και τη Σοφία!

Είναι φθινόπωρο και τα χρώματα γύρω μας ήταν τέλεια. Η διαδρομή καταπληκτική και γεμάτη… μανιτάρια! Πολλών ειδών μανιτάρια! Έτσι αποφάσισα να το κάνω και λίγο… φωτογραφικό σαφάρι μανιταριών και έψαχνα μανιωδώς γύρω μου για νέα μανιταράκια να φωτογραφίσω! Πάρτε ένα δείγμα:

Λίγα από τα μανιτάρια που φωτογράφισα

Ευτυχώς είχε και καλή μέρα και έτσι η διαδρομή μας ήταν ακόμα πιο ευχάριστη

Αφού περπατήσαμε κάμποσο, πεινάσαμε κιόλας (παρότι τσακίσαμε κάτι σοκολατάκια που είχαμε αγοράσει από του Αθανασίου – υγιεινή διατροφή στο βουνό! ) και πήραμε το δρόμο της επιστροφής (που ήταν στρωμένος με κυκλάμινα)

Και καταλήξαμε, που αλλού, σε ταβέρνα, για μάσα! Κόκκορας κοκκινιστός με μακαρόνια μετά από βόλτα στο βουνό και καθαρό αέρα! Και βεβαίως με μεγάλη παρέα καλών φίλων!

Τι ωραία Κυριακή!!!

(μετά η Κυριακή μας συνεχίστηκε στο σπίτι, που παρέα με τον Πέτρο και τη Σοφία είδαμε την -μούυυυυφα- ταινία Super8 τρώγοντας ποπ κορν. Αχ γιατί να έρθει η Δευτέρα;;;; )

2 thoughts on “Κυριακή στο Δυρράχι

  1. Sophia

    Αυτές οι Δευτέρες είναι πολύ ύπουλες… Τσαααααακ… σου έρχονται εκεί που το περιμένεις… Αλλά την λύση, την ξέρουμε… Tardis…
    ;-ΡΡΡ

  2. Pingback: Στο καλό 2011 | Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.