Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Πάμε ένα επάγγελμα ακόμα

Ή και περισσότερα.

Είχαμε μείνει στον τηλεπαρουσιαστή. Μετά από αυτό (το οποίο έχει ξεχάσει νομίζω εντελώς), περάσαμε στον ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού. Ακούγαμε ραδιόφωνο μια μέρα στην Αθήνα (έχουν περάσει βέβαια μήνες από τότε) και αναρωτήθηκε εάν υπάρχει ραδιόφωνο με παιδικά τραγούδια. Του είπαμε πως όχι, δεν υπάρχει σταθμός που να είναι αποκλειστικά για τα παιδιά. Οπότε είπε πως όταν μεγαλώσει θα φτιάξει έναν ραδιοφωνικό σταθμό για παιδιά. Μάλιστα σκέφτηκε και πως θα τον διαφημίσει αλλά και τι πρόγραμμα θα έχει. Είπε πως θα βάζει τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις, παραμύθια αλλά θα έχει και εκπαιδευτικά προγράμματα. Μάλιστα είπε πως θα βάζει εκπαιδευτικό πρόγραμμα την ώρα που τα παιδιά τρώνε πρωινό και μεσημεριανό, ώστε να τρώνε και να μαθαίνουνε και κάτι.

Είχε ενθουσιαστεί πραγματικά και έφτιαξε ολόκληρο επαγγελματικό πλάνο!

Το επόμενο σχέδιο (το οποίο ισχύει απ’ όσο ξέρω μέχρι σήμερα), είναι να πάει στο Μ.Ι.Τ. Θα σπουδάσει εκεί και μετά θα γίνει εφευρέτης.

Περιττό να πω τι έπαθε η διευθύντρια του σχολείου όταν της ξεφούρνισε το σχέδιό του ο Γιώργος. Δε νομίζω να γνωρίζει άλλο παιδάκι στο σχολείο του την ύπαρξη του Μ.Ι.Τ.

One thought on “Πάμε ένα επάγγελμα ακόμα

  1. Sophia

    Κοίτα, η αλήθεια είναι, ότι μπορεί και τώρα να κάνει έναν δικό του σταθμό για παιδιά, στο internet, είτε με το radiobubble είτε με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Χμ… Πως σας φαίνεται σαν ιδέα?
    😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.