Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

The Dead Zone

Σειρά που πετύχαμε στα βιντεοκλάμπ πρόσφατα.

Είναι βασισμένη σε βιβλίο του Στήβεν Κινγκ. Παλαιότερα είχε γίνει ταινία και ψάχνοντας για ιδέες φαίνεται για μια ακόμα σειρά, την ξεθάψανε, τη διαμορφώσανε και έτοιμο το σενάριο. Πάντως αυτή τη φορά κάνανε καλή δουλειά. Την ταινία δεν την έχω δει (ακούω πως καλή ήτανε), αλλά μπορώ να μιλήσω για τη σειρά.

Ξεκινάει με κάμποσα κλισέ αλλά εκεί που είσαι απόλυτα σίγουρος για το τι θα επακολουθήσει, σου έρχεται το πρώτο αναπάντεχο. Και συνεχίζει έτσι. Εκεί που είσαι σίγουρος για το τι θα συμβεί κα για το που θα το πάει, αυτή αλλάζει και σε ξαφνιάζει. Γενικά κάθε επεισόδειο είναι διαφορετικό από το προηγούμενο, είναι γεμάτη δράση, αγωνία, λίγο τρόμο που και που, λίγο δράμα, λίγη κωμωδία…. Έχω δει τα πρώτα 3 dvd μέχρι στιγμής και λέω πως αξίζει τον κόπο να τη δει κανείς.

6 thoughts on “The Dead Zone

 1. nikolas

  Να σου πω έχω διαβάσει άπειρα βιβλία του Στήβεν Κινγκ και κατάφερνε να με απογοητεύσει πάντα με το τέλος που έδινε στις ιστορίες του. Ελπίζω η σειρά να είναι καλύτερη πάντως.

 2. Στέλλα Post author

  Εγώ με τα βιβλία του Κινγκ έπαθα το άλλο: τα πρώτα που διάβασα μου άρεσαν πολύ, αλλά μετά, όσο πιο πολλά διάβαζα, τόσο πιο πολύ τα βαριόμουνα. Όλα ίδια μου φαίνονται πλέον.
  Για την ταινία είχα διαβάσει πως ήταν καλύτερη από το βιβλίο. Και η σειρά δεν ξέρω πως θα τελειώσει, αλλά έχουν γυριστεί 4 σαιζόν μέχρι τώρα. Και είναι καλή.
  Μόνο τον χαρακτήρα έχουν κρατήσει και πάνω του έχουν χτίσει όλη τη σειρά.

 3. Ροδομιχάλης

  Νομίζω ότι είστε αρκετά ώριμοι πια για να δείτε το LOST. Δεν το πιστεύω πως δεν το έχετε ξεκοκκαλίσει ακόμα!

 4. Στέλλα Post author

  για το Lost έχω πολύ άσχημη γνώμη.
  Είδαμε τη μισή περίπου σαιζόν και μετά δεν αντέξαμε άλλο. Βαρεμάρα του θανατά.
  Το πιο βασικό του μειονέκτημα είναι πως ανοίγει ένα σωρό μυστήρια, αλλά δεν κλείνει κανένα. Έτσι φτάνεις στη 2η σαιζόν χωρίς να ξέρεις ακόμα τίποτα. Αλλά απολύτως τίποτα. Αυτό το θεωρώ βαρετό.

 5. Salvatore

  ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ STEPHEN KING.
  ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΣΟ ΧΡΩΝΩΝ ΕΙΣΑΙ; ΡΟΔΟΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑ;
  ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ IQ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Α*****Α
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ S.K ΠΟΣΟ
  ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!
  (ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ;)
  (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ;)

 6. Στέλλα Post author

  Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω σε κάποιον που μπαίνει στο χώρο μου και με βρίζει, πόσο μάλλον σε κάποιον που το κάνει χωρίς να διαβάσει καθόλου αυτά που λέγονται και απλώς θεωρεί πως είναι άχρηστοι και άμυαλοι όσοι δεν έχουν την ίδια άποψη με αυτόν.
  Αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πως έχεις μπερδέψει τα δύο κεφάλια. Γιατί αν πιστεύεις πως το IQ έχει σχέση με τα αρχίδια, κάτι δεν πάει καλά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.