-Δεν μπορώ τώρα Ιωάννα μου, θα έρθω σε λίγο.
…Μετά από λίγο, από την κουζίνα:
– Γκτούπ, γκτούπ, γκτούπ…
Η Ιωάννα μην έχοντας σφυρί, άνοιξε το ντουλάπι με τα τρόφιμα και πήρε το πιο κατάλληλο:
-Δεν μπορώ τώρα Ιωάννα μου, θα έρθω σε λίγο.
…Μετά από λίγο, από την κουζίνα:
– Γκτούπ, γκτούπ, γκτούπ…
Η Ιωάννα μην έχοντας σφυρί, άνοιξε το ντουλάπι με τα τρόφιμα και πήρε το πιο κατάλληλο:
Ευφυέστατη η μικρή. Αυτά τα caprice έχουν σώσει κόσμο και κοσμάκη!
XA XA!!! Καλά που δεν πήρε το διπλανό γυάλινο βάζο!!!!! ;-D
Και εμένα αυτή ήταν η σκέψη μου. Αμέσως μετά την φωτογραφία τα πήρα από εκεί. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ήταν η φρέσκια βιολογική μαρμελάδα μήλο (από μήλα της μηλιάς μας) που είχε φτιάξει την προηγούμενη η Στέλλα
Αυτή η μαρμελάδα είναι φανταστική με γιαούρτι, (προσωπικά δεν την χρησιμοποιώ, την φτιάχνω όμως και την χαρίζω σε φίλους, εγώ είμαι του μελιού κυρίως) και βέβαια, πολύ καλη για τάρτες, για κρέπες με κανέλα, κ.ο.κ. Hint: δοκιμάστε να βάλετε και ξυλάκια κανέλας όταν κάνετε την μαρμελάδα, απλά καταπληκτική!!! (Μιαμ…)
Ωχ ξέχασα στη συνταγή να γράψω ότι έβαλα και κανέλα μέσα! Το πρόσθεσα τώρα.
Πράγματι με την κανέλα είναι πολύ νόστιμη η μαρμελάδα. Αλλού διάβασα και για γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο και μπαχάρι, αλλά προτίμησα την πιο απλή εκδοχή για να είμαι σίγουρη πως θα φάνε και τα παιδιά.
Γενικώς εδώ τρώνε και μαρμελάδες και μέλι πολύ.