Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Εξωγήινοι

eksogiinoi-giorgos.jpg

Οι εξωγήινοι αυτοί δεν αντέχουν το φως. Έτσι ο πλανήτης τους έχει μπλε ήλιο που ρίχνει σκούρο μπλε χρώμα και ο ουρανός είναι μαύρος. Τα χόρτα είναι κόκκινα.

Ο εξωγήινος έχει ένα μάτι και εσωτερικό στόμα. Αντί για χέρια έχει τρία άγρια σκουλήκια. Όλοι αυτοί οι εξωγήινοι είναι ίδιοι, εκτός από το χρώμα της κοιλιάς τους που μπορεί να διαφέρει. Εδώ έχουμε έναν με ροζ κοιλιά.

Στον ουρανό μπορούμε να δούμε δύο διαστημόπλοια, ένα μικρό και ένα μεγάλο που χωράει πολλούς εξωγήινους. Δεν είναι εχθρικά είναι δικά τους. Το μικρό έχει πυροβόλα. Το μεγάλο έχει πολλά κουμπιά γύρω γύρω (δεν είναι διακοσμητικά), τα οποία κάνουν το καθένα κάτι διαφορετικό και αν πατήσεις περισσότερα πάλι κάτι διαφορετικό. Δηλαδή ο κάθε συνδιασμός κάνει και κάτι άλλο.

Ο Γιώργος σήμερα δεν έχει σχολείο….

6 thoughts on “Εξωγήινοι

 1. ΡΟΔΟΜΙΧΑΛΗΣ

  Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
  Και σ’ ανώτερα!

 2. Sophia

  ;-D Τελικά, τα παιδιά όταν δεν έχουν σχολείο είναι πολύ πιο δημιουργικά!!!!!! Άντε και κινούμενο σχέδιο!!!! Όταν θα ξεκινήσει και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους θα σας πω, να φέρετε τα παιδιά όταν θα έχει τα animations, είναι φανταστικές οι ταινίες και μάλιστα έχει και πολλές παραγωγές μικρών παιδιών στο Camera Zizanio.
  Ζήτω η Τέχνη!

 3. Sophia

  XAXAXAXA!!! Φα-ντα-στι-κά!!!!! Λοιπόν, χωρίς πλάκα, συνιστώ το προαναφερθέν φεστιβάλ, ανεπιφύλακτα. Κρίμα που είστε σε άλλο νομό γιατί γίνονται και εργαστήρια κινούμενου σχεδίου σε μαθητές δημοτικού (εκτός από τα μαθήματα κινηματογράφου) από τους συντελεστές του φεστιβάλ. Το βασικότερο όμως όλων, είναι ο αέρας δημιουργίας που αναπνέεις κατά την διάρκεια όλων αυτών των εκδηλώσεων. Και ύστερα σου λέει, σχολείο…. είναι τελικά πολύ ανεπαρκές για την πραγματική ζωή και την ανάπτυξη του ατόμου.

 4. ΓΙΑΓΙΑ

  ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΟ ΕΠΙΔΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΒ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ

  ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟΥΛΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ

  ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΗΚΑ

  ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 5. ΡΟΔΟΜΙΧΑΛΗΣ

  Από τη “Μεγάλη Μάχη” συμπεραίνω ότι εμπέδωσε βαθιά το νόημα του “The Empire Strikes Back”!! Θεός!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.