Η γραβάτα και η Πίπη

Posted by on 10 May, 2009

Τα δύο νέα φετίχ των παιδιών:

1. Η  Πίπη (Φακιδομύτη φυσικά)

Η Ιωάννα ξαναανακάλυψε μια παλιά της κούκλα και δεν την αποχωρίζεται ποτέ. Κοιμάται μαζί της, την παίρνει παρέα στο γιατρό, στις βόλτες, στις επισκέψεις, την ταΐζει, την την κοιμίζει, μέχρι και εγχείριση της κάναμε όταν της βγήκε το χέρι.  Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε τέτοιο κόλλημα με κούκλα για τόσο πολύ καιρό.

Μάλιστα στην Αθήνα βρήκε και δυο άλλες κουκλίτσες και της πήρε και αυτές, κι έτσι έφτασα να έχω κι εγώ τρια εγγονάκια :P

2. Η γραβάτα

Ο Κωνσταντίνος δεν φοράει ποτέ γραβάτα. Ούτε στο γάμο μας δηλαδή. Ο Γιώργος από την άλλη φαίνεται πως δεν του έμοιασε σε αυτό. Το δώρο που ζήτησε από τον παππού του για την γιορτή του ήταν μια γραβάτα. Και την περίμενε πως και τι. Εκείνος του έφερε δυο, ο Γιώργος κότσαρε την κόκκινη (που εκτός του ότι είναι το αγαπημένο του χρώμα, ταίριαζε και με το πουκάμισό του) και μόνο που δεν κοιμήθηκε με αυτή. Τρεις μέρες κυκλοφορεί με την γραβάτα. Τον ρώτησα αν θα πάει και σχολείο με αυτή και μου είπε πως την Τετάρτη είναι η πρώτη μέρα που θα μπορεί, γιατί Δευτέρα και Τρίτη έχει γυμναστική.

Τι να πει κανείς :)

dscf7725

6 Responses to Η γραβάτα και η Πίπη

  1. Sophia

    XAXAXAXA, o Luke Skywalker με γραβάτα!!! Use the force, Luke, use the force!!
    ;-D

  2. Julia Dream

    Το νάζι της Ιωαννούλας δεν περιγράφεται!!!! Είναι τόσο αξιολατρευτα και τα 2! :-) Για τα φετιχ δεν το συζητώ – σούπερ!!!

  3. Petros

    mias kai to aneferes eidame kai ayto oi jedi san 8rhskeia
    gyrw stous 390.000 kosmou exoun grapsei sthn tayrotita tous 8rhskeia jedi

  4. Στέλλα

    χχαχαχααχχααχ Πέτρο τέλειο αυτό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>