16 Μαΐου 2009
Μια σημαντική μέρα για όλους μας 🙂
Ο Κωνσταντίνος επέστρεψε σπίτι μετά από μια εβδομάδα στο Άμστερνταμ.
Ο Γιώργος πήρε για πρώτη φορά μόνος του το σκαφάκι στην ιστιοπλοΐα, έκανε τακ, το έβγαλε έξω. Ήρθε πίσω με το πιο μεγάλο χαμόγελο που έχω δει να έχει και φυσικά… πτώμα!
Η Ιωάννα είχε συναυλία στο Ωδείο της. Έπαιξε ένα κομμάτι για 4 χέρια μαζί με ένα άλλο κοριτσάκι και τα πήγε θαύμα. Το μόνο άγχος που είχε ήταν να σιγουρευτεί πως είμαστε εκεί και την βλέπουμε :).
Εγώ από την άλλη είχα γενέθλια. Τα πάτησα και τα 38! Έφτιαξα μια σούπερ τούρτα που ενθουσίασε όλους και από εμφάνιση και από γεύση. Χρωστώ πολλά φυσικά στην αγαπημένη μου Γιωργία, για τις συμβουλές και τις ιδέες της! Μου πήρε μέρες, αλλά άξιζε τον κόπο. Ήταν το δικό μου δώρο προς εμένα!
Περάσα θαυμάσια, μια που μαζεύτηκαν φίλοι, φάγαμε, γελάσαμε… Ο καλύτερος τρόπος να περάσει κανείς τα γενέθλιά του.
Περιτό να πω πως σήμερα έχει μείνει ένα μικρό κομματάκι… Άντε και του χρόνου τέτοια ωραία.
XAXA, και ξέρεις γιατί έμεινε ένα μικρό κομματάκι… Γιατί χτες, δεν πρόφτασα να το φάω πριν φύγω!!!
;-Ρ
Η μανα μου με μαθε να σεβομαι τους μεγαλυτερους μου και να τους βοηθαω!!!!…χαχαχαχαχαχαχαχαχα….Χρονια πολλααααα φιλεναδα!!!!!
Εντάξει πόσα θέλεις;
Πληρώνω όσο-όσο γι’αυτό το κομμάτι.
(Χρόνια Πολλά!!!)
χαχαχααχ Σοφία το έχασες το δεύτερο κομμάτιιιιιι. Δεν πειράζει θα έχει τάρτα σοκολάτας του Αγίου Κωνσταντίνου.
Ευχαριστώ Γιωργία. Είσαι θεά το έχουμε πει.
Πιγκουίνε, με τόσο που με κάνεις και γελάω κάθε φορά, σου αξίζει το μεγαλύτερο κομμάτι. Στα γενέθλιά σου ειδοποίησε και σου φτιάχνω τούρτα πιγκουίνο να γλύφεις τα δάχτυλά σου!
Χρόνια καλά και ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται η υπέροχη οικογένειά σου και οι εκλεκτοί σας φίλοι. Ευχόμαστε πολλές χαρές και όμορφες στιγμές!
Saigon – Woody – Αστεράκι
Σας ευχαριστώ πολύ Saigon, Woody και Αστεράκι 🙂
e nai lipon hmoun ki egw sta gene8lia kai efaga kai tourta kai pagoto
alla kai olo to fagito tou giorgou
…………. 😉
ps.
ayto pou den sas eipan h tourta eixe dio strwseis apo merenda
je t’aime merenda
je ‘aime stela
kai
kwstadino kai iwanna kai giorgo
na ta ekatostiseis omorfi mou
sas eyxome oikogeniakos xronia polla …… mazi mou fysika
filakia
Ευχαριστώ Πετρούλη! Έχει ακόμα ένα μικρό κομμάτι λέμε, έλα και ίσως προλάβεις! Κι εμείς σε αγαπάμε πολύ και μακάρι όλα τα (πολλά πολλά) γενέθλιά μου να τα περνάω ανάμεσα σε τόσο καλούς φίλους.
Φιλιά
Χρόνια σου πολλά και καλά! Και χαίρομαι που σε ακουω φέτος κεφάτη και αισιοδοξη!
Βοηθάνε και τα μικρά σε αυτο!!!
😀
Philos σε ευχαριστώ.
Αισιόδοξη και κεφάτη είμαι γιατί προσπαθώ να μη σκέφτομαι πως είμαι δυο ανάσες πριν τα 40!!!
Χρόνια πολλά, πολύχρονη! Διαβάζω συχνά το μπλογκ σου.
Τι όμορφη τούρτα, μέχρι τώρα πίστευα ότι τέτοιες υπάρχουν μόνο στα παιδικά κινούμενα σχέδια, είναι παραμυθένια!
Το πιο πολύπλοκο γλυκό μου είναι το κέικ και τα χριστουγεννιάτικά κουλουράκια, για να καταλάβεις 🙂
Διόνα, κάνε μια βόλτα από τις Συνταγές της Παρέας και θα σε μάθουμε ΟΛΑ τα μυστικά. Και μετά θα μπορείς να κάνεις στο γιό σου τούρτα δεινόσαυρο να μεινει με ανοιχτό το στόμα 🙂
Χρόνια πολλά και καλά Στέλλα! Βλέπω ότι υπήρξαν πολλές προσφορές για το τελευταίο κομμάτι. Ούτε καν τολμώ να σκεφτώ ότι είναι ακόμα διαθέσιμο… Να είστε καλά και του χρόνου!