Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Χρόνια πολλά Greenpeace

Δεν έγινα μόνο εγώ 40 φέτος. Τα 40 κλείνει και η Greenpeace.

To 1971 μια μικρή ομάδα ακτιβιστών ξεκίνησε από το Βανκούβερ για να σταματήσει μια δοκιμή πυρηνικών των ΗΠΑ. Από τότε πολλά έχουν γίνει. Η Greenpeace έχει δώσει -και δίνει φυσικά ακόμα- πολλές μάχες για τη Γη και το περιβάλλον. Πάντα με ειρηνικό τρόπο (παρότι η αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά δεν είναι πάντα τόσο… φιλειρηνική). Κάποιες έχει χάσει και κάποιες έχει κερδίσει. Το σημαντικό είναι πως δεν σταματάει και συνεχίζει τις προσπάθειες.

Διαβάστε το κείμενο του γενικού διευθυντή Kumi Naidoo, δείτε την ελληνική σελίδα της Greenpeace, διαβάστε τι εκπροσωπεί η Greenpeace γενικώς, τις εκστρατείες που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και υποστηρίξτε την με όποιο τρόπο μπορείτε. Ο καλύτερος τρόπος είναι η οικονομική υποστήριξη, αλλά μπορείτε να βοηθήσετε και χωρίς να ξοδευτείτε, αναδημοσιεύοντας τα νέα της, διαδίδοντας τις εκστρατείες της ή με εθελοντικές δράσεις. H Greenpeace στηρίζεται οικονομικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την οικονομική βοήθεια των απλών πολιτών. Την οργάνωση την γνωρίζουμε καλά, αφού ο Κωνσταντίνος ασχολείται μαζί τους (εθελοντικά και ως υπάλληλος) σχεδόν 20 χρόνια, έχοντας γυρίσει δεκάδες από τα γραφεία της διεθνώς. Δούλεψα κι εγώ εκεί για ένα φεγγάρι 🙂

Με την ευκαιρία λοιπόν φτιάξαμε μια τάρτα σοκολάτας (άλλο που δε θέλαμε) και ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, πάντα με επιτυχίες!!!

2 thoughts on “Χρόνια πολλά Greenpeace

  1. Sophia

    XRΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Και σε δύο ακόμα γενέθλια, θα είναι κυριολεκτικά η απάντηση στην Ζωή το Σύμπαν και τα Πάντα!!!
    ;-D

  2. Pingback: Στο καλό 2011 | Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.