Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το κρεβάτι της Ιωάννας – η συνέχεια

Όπως είχα γράψει, μετά από μεγάλη αναμονή, η Ιωάννα έχει πλέον κρεβάτι. Όμως αυτό που δεν είχε ήταν γραφείο.  Εδώ όμως τα πράγματα ήταν πιο απλά.

Στο ΙΚΕΑ το γραφείο που είναι σετ με το κρεβάτι αυτό, κοστίζει 100 ευρώ. Συν τα μεταφορικά που θα έπρεπε να πληρώσουμε. Και στην ουσία είναι μια τάβλα από άκρη σε άκρη για γραφείο και ένα αντίστοιχου μήκους ράφι. Είπαμε λοιπόν πως μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας και μάλλον θα μας κοστίσει και πιο φτηνά.

Μια που το κάναμε εμείς, αποφασίσαμε να μην πάει από άκρη σε άκρη και αντί για 2 μέτρα, το κάναμε 1,5. Να μείνει χώρος στο πλάι για κάτι άλλο (δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα τι, αλλά ίσως είναι μια πολυθρονίτσα, ίσως μια συρταριέρα, θα δούμε). Αγοράσαμε λοιπόν 2 κομμάτια μελαμίνης, ένα για το γραφείο και ένα για το ράφι, 4 γωνίες και 2 πόδια (αποφασίσαμε να το στηρίξουμε στον τοίχο και όχι να το κρεμάσουμε από το κρεβάτι όπως είναι αυτό του ΙΚΕΑ). Συνολικά κόστισε 48 ερώ. Και το έφτιαξε ο Κωνσταντινος μαζί με την Ιωάννα!

μετρήσανε...

τρυπήσανε...

βιδώσανε...

και έτοιμο!

Τώρα το μόνο που της λείπει είναι μια καρέκλα γραφείου και φυσικά να το γεμίσει με τα πράγματά της! Σιγά σιγά πάντως πλησιάζει την τελική του μορφή το δωμάτιό της!

5 thoughts on “Το κρεβάτι της Ιωάννας – η συνέχεια

 1. Pingback: Το κρεβάτι της Ιωάννας | Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

 2. Sophia

  YAY!!!! Γραφεεεείιιιιοοοοοοοοοο!!!! Να κρατήσω χρόνο πόσο θα μείνει έτσι άδειο το γραφείο? ;-ΡΡΡΡ

 3. Θανάσης

  Μπραβο, πολυ χαιρομαι να βλεπω παιδια (και ακομα ειδικοτερα κοριτσια) να κανουν βασικες κατασκευες και μαστορεματα και να μαθαινουν! Πολυ μου αρεσει η ηλεκτρικη σκουπα κατω απο το τρυπανι 🙂

  Πολυ ροζ ομως βρε παιδι μου αυτο το δωματιο. Παθαινεις ροζίτιδα μονο τις φωτογραφιες να βλεπεις! :Ρ

 4. Στέλλα Post author

  Σοφία μη μετρήσεις χρόνο, είναι ήδη γεμάτο χαχαχαχαχα

  Θανάση, οι γυναίκες αυτής της οικογένειας είναι μαστόρισσες!
  Η ηλεκτρική σκούπα κάτω από το τρυπάνι είναι τέλειο κόλπο για να μη γεμίζεις σκόνες τον τόπο. Όσο για τη ροζίτιδα…. θα συμφωνήσω. Δε γλυτώσαμε ούτε από το ροζ χαλί!

 5. Ernesto

  That room looks wonderfully PINK!!!! hahaha great no doubt. And the Father / Daughter working looks soo great. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.