Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Γεμάτο Σαββατοκύριακο

Και τι δεν κάναμε αυτό το Σαββατοκύριακο…

Το Σάββατο ήταν το πρώτο μπάνιο για τον Κωνσταντίνο και τη Ιωάννα που ήταν αρκετά θαρραλέοι ώστε να μπουν μέσα στη θάλασσα (εγώ τους κοίταζα απ’ έξω σαν aliens και τουρτούριζα και ο Γιώργος με σπασμένο χέρι είχε την απόλυτη δικαιολογία…)

Ο κολλητός του Γιώργου είχε γενέθλια και μαζί είχε και η αδερφή του. Μου ζητήσανε λοιπόν να βοηθήσω να φτιάξουμε τις τούρτες τους κι εγώ… άλλο που δεν ήθελα! Μαζευτήκαμε εδώ Παρασκευή και Σάββατο και φτιάξαμε δυο τούρτες κατά παραγγελία των παιδιών. Η μια είχε λουλούδια και η άλλη είχε την σημαία του πειρατή Buggy από τη σειρά One piece που βλέπουνε. Φαντάζομαι είναι φανερό το ποιά τούρτα ήταν για το αγόρι και ποιά για το κορίτσι χαχαχαχα. Έγιναν και οι δύο πάρα πολύ όμορφες και το κυριότερο, άρεσαν στα παιδιά. Σας παρουσιάζω λοιπόν την τούρτα Λουλούδι και το Buggy cake (έτσι μου ζητήθηκε να το γράψω) :

 

Ο πειρατής και τα λουλούδια...

Είχαμε φυσικά το πάρτυ, κάναμε βόλτα με τα πόδια και είδαμε ένα ποταμάκι εδώ κοντά, παίξαμε ώρες ολόκληρες, διαβάσαμε και ξεκουραστήκαμε. Καλή αρχή λοιπόν στα ανοιξιάτικα σαββατοκύριακα!

2 thoughts on “Γεμάτο Σαββατοκύριακο

 1. Sophia

  Μπάααααανιοοοοοοοοοοοο!!!!!! Τούρταααααααααααααααααααααααααα!! (Οκ, τούρτεεεεεεεεεεες!!!)
  Τέλεια, τέλεια!!!
  😀

 2. Nafsika

  Μπάνιο;;;; Απαπαπαπαπαπα, κρύωσα και που το διάβασα. Εμείς συζητούσαμε ότι φέτος θα είναι πολύυυυυυυ κρύα η θάλασσα λόγω χιονιών, και το σκέφτομαι αν θα μπω στο τέλος Μάη, όχι να μπω από τώρα, μπρρρρρρρρρρρρρ! Καλή αρχή πάντως στους γενναίους, αχνοφαίνεται το καλοκαίρι!
  Όσο γιια τις τούρτες, δεν θα κολαστώ, θα κάνω ότι δεν τις είδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.