Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Lady Friday

Το 5ο βιβλίο από τη σειρά Keys to the Kingdom του Garth Nix.

Μετά τον κακό Mister Monday, τον άπληστο Grim Tuesday, την πεινασμένη Drowned Wednesday και τον στρατηλάτη Sir Thursday, σειρά έχει η
εθισμένη Lady Friday. Ο Άρθουρ συνεχίζει την αναζήτηση και των υπόλοιπων κομματιών της διαθήκης μαζί με τα κλειδιά τους, στην προσπάθειά του να σώσει το Σπίτι και έτσι όλο τον κόσμο. Έχει πιστούς φίλους που τον βοηθάνε, αλλά θα μπορέσει να τα καταφέρει και κυρίως χωρίς να γίνει μόνιμος κατοικος του Σπιτιού;

Ευκολοδιάβαστο όπως τα προηγούμενα, ανάλαφρο, καλό για τους μικρότερους αναγνώστες, με δράση και περιπέτεια, χωρίς όμως κάτι το φοβερό. Όπως και τα προηγούμενα δηλαδή. Και όπως έχω πει και στα άλλα, δεν έχω ενθουσιαστεί, αλλά θα συνεχίζω να διαβάζω. Άλλωστε δύο βιβλία έχουν μείνει όλα κι όλα (όταν βγουν).

Τώρα να δούμε τι θα διαβάσω… Το μόνο που μου έχει μείνει αδιάβαστο είναι τα βιβλία του G.R.R. Martin της σειράς A Song of Ice and Fire, τα οποία ξέρω πως είναι πολύ καλά, αλλά δεν θέλω να αρχίσω μια τόσο τεράστια σειρά. Αλλά μάλλον θα το κάνω (μέχρι να έρθει ο καινούριος Χάρυ δηλαδή).

One thought on “Lady Friday

  1. Sophia

    XAXA, δεν ξέρω τι θα διαβάσεις εσύ, αλλά ξέρω σίγουρα τι θα διαβάσω εγώ!!!! (Μετά το μεσαίο ράφι της βιβλιοθήκης σας βέβαια!!!!)
    ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.