Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Πλάκα ορόφου

Εντέλει τη ρίξανε χτες.

Ευτυχώς το πρωί δεν έβρεχε και ρίξανε τσιμέντα και το απόγευμα, τη στιγμή ακριβώς που πήγαμε από εκεί να του ρίξει ο Κωνσταντίνος νερά, άρχισε να βρέχει κι έτσι τη γλύτωσε τη δουλειά!

Το σπίτι είναι αρκετά υπερυψωμένο εντέλει και πιστεύω πως ο πρώτος όροφος (που θα είναι τα δωμάτιά μας) θα έχει θέα ανεμπόδιστη, τουλάχιστον μέχρι να χτιστεί κάτι άλλο.

Α, και κάτι άλλο καλό. Την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει από εκεί, παρατηρήσαμε νερά στο υπόγειο. Επειδή είχε βρέξει καταρακτωδώς τις προηγούμενες μέρες, είπαμε πως από κάπου μπαίνουν νερά και μας είχε αγχώσει λίγο το γεγονός, να βρούμε από που μπήκαν, να το μονώσουμε καλύτερα και τέτοια. Σήμερα το μυστήριο λύθηκε και μάθαμε από που μπαίνουν τα νερά. Η απάντηση είναι από πουθενά. Πάνε και κατουράνε οι μάστορες εκεί! Από το να βάζει υγρασία το σπίτι φυσικά, προτιμώ αυτό.

Σήμερα θα έχει στεγνώσει πια το τσιμέντο και αν σταματήσει να βρέχει πιστεύω θα πάμε. Θέλω να βγάλω φωτογραφίες από τον όροφο πάνω! Και να σχεδιάσουμε με τα παιδιά που θα είναι τα κρεββάτια τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.