Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το τραγούδι της μαμάς

Το είδαμε στο μπλογκ του πιγκουίνου (που παρακολουθούμε ανελλειπώς).

Αλλά δεν γίνεται να μην το βάλουμε και εμείς. Είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Μέσα σε ένα τραγούδι, χώρεσαν όλα όσα λέμε στα παιδιά μας κάθε μέρα. Και το λέει μια φοβερή κυρία!

Εάν είσαι παιδί, θα αναγνωρίσεις την τυραννία της μάνας. Εάν είσαι γονιός, θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου. Σίγουρα όμως.

Εγώ όταν το είδα δάκρυσα από τα γέλια. Ο Κωνσταντίνος φρίκαρε! Φρίκαρε κανονικά, άλλαξε πενήντα χρώματα :). Ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάμματα, γιατί λέει είναι ακριβώς έτσι!! Όλοι μας, μόλις αποκτήσουμε παιδιά, γινόμαστε σιγά σιγά, χωρίς να το θέλουμε και χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε, η μαμά μας. Και όλα αυτά που κάποτε ακούγαμε μπαινάκης – βγαινάκης (όπως λέω τώρα στα παιδιά μου) ή ακόμα και μπαινάκης – ταπάκης (όπως λέει ο Γιώργος), τα λέμε εμείς! Όλα όμως! Και όσο και να σε φρικάρει αυτό Κωνσταντίνε, δεν γίνεται αλλιώς… Διασκέδασέ το λοιπόν!

6 thoughts on “Το τραγούδι της μαμάς

 1. Koyan

  Κάθε πρωί. Κάθε πρωί θα το βλέπω αυτό, πριν τα ξυπνήσω για το σχολείο.
  Και το μεσημέρι, πριν πάω να τα πάρω από το σχολείο.

  Θα το μάθω απέξω αυτό το τραγούδι.

 2. Στέλλα Post author

  toomanytribbles εάν πράγματι δεν σε αναγνωρίζεις… μπράβο! Είναι εκπληκτικό κατόρθωμα να μπορέσεις να ζήσεις με τα παιδιά σου, χωρίς να χρειάζεται να τους υπενθυμίζεις τι πρέπει να κάνουν κάθε μέρα. 🙂

 3. Sophia

  XAXAXAXA, ελπίζω να τράβηξες την φάτσα του Κωνσταντίνου όταν το άκουσε!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Καλά, αυτό με το πρωινό, τον έχω ακούσει κι εγώ να το λέει!
  ;-D

 4. Saigon & Baygon Inc.

  Τέλειο!!! Είναι καταπληκτικό, είναι απίστευτο, είναι θεά η γυναίκα που κατάφερε και τραγούδησε όοοοοοοοοολες αυτές τις παραινέσεις τόσο γρήγορα και με το κατάλληλο μαμαδίστικο ύφος… Δάκρυσα απ’ τα γέλια.
  Αν μου επιτρέπετε, σύντομα θα ανεβάσω κι εγώ το βιντεάκι στο δικό μας blog! Ως μέλλουσα μαμά, πρέπει να εκπαιδεύομαι και να προετοιμάζω τις ατάκες μου. ROTFL

  Saigon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.