Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Αθήνα και Αράχωβα

Πρωτοχρονιά κάναμε στην Αθήνα φέτος, αντίθετα με ό,τι συνηθίζουμε τις περισσότερες χρονιές. Και ενώ πάντα έχουμε κανονίσει διάφορες εξόδους με τα παιδιά, σε εκδηλώσεις, μουσεία, θέατρα κλπ, φέτος δεν κάναμε σχεδόν τίποτα. Είχε παλιόκαιρο τις περισσότερες μέρες. Κάναμε τη βόλτα μας στο κέντρο για λίγα ψώνια, πήγαμε και σε μια παράσταση στο ΙΜΕ (και μάλιστα όσο τα παιδιά ήταν στην παράσταση, εμείς πήγαμε σε μια έκθεση για τα Μαθηματικά στην Αρχαιότητα που είχε και περάσαμε τέλεια!).

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς φάγαμε, παίξαμε ελάχιστα χαρτάκι, χαζέψαμε τα πυροτεχνήματα… Το φλουρί έπεσε στη μαμά μου (η βασιλόπιτα σούπερ τέλεια, δεν πρόλαβα να τη φωτογραφίσω. Πεντανόστιμη όμως…).

Είδαμε όμως φίλους και περάσαμε και μέρες με την οικογένειά μας και αυτό για μένα είναι ανεκτίμητο. Μάλιστα είδα φίλους που είχα να δω πολύ καιρό. Ειδικά τη φίλη μου τη Μάνια, συμμαθήτριες και κολλητές από το γυμνάσιο και το λύκειο, που είχα χρόνια να δω. Τι χαρά με γέμισε αυτή η συνάντηση… Και είδαμε και δυο κοπέλες, φίλες πολύ καλές, με κοιλίτσα που τώρα άρχισε να ξεχωρίζει. Μακάρι όλη η χρονιά να είναι γεμάτη φίλους και χαρές!

Το καλύτερο όλων ήταν όμως η επίσκεψή μας στην Αράχωβα. Πήγαμε εκεί με γονείς για να βρούμε την αδερφή μου. Παρότι μια μέρα μόνο, περάσαμε θαύμα, ανοίξαμε δώρα βλέποντας μια πανέμορφη θέα από το παράθυρο, παίξαμε και είδαμε και χιόνι.

Σας αφιερώνουμε λοιπόν τον χιονάνθρωπο της χρονιάς:

Με αυτή τη μικρή εκδρομή, αισθάνθηκα ότι πήγαμε διακοπές. Μακάρι λοιπόν όλη η χρονιά να είναι γεμάτη και από εκδρομές και ταξίδια (όχι μόνο για τον Κωνσταντίνο!)

2 thoughts on “Αθήνα και Αράχωβα

  1. Sophia

    XAXAXA, σαν εγώ παγάκι είναι αυτός ο χιονάνθρωπος!!! (Άστα, εγώ ακόμα να πατήσω χιόνι φέτος, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!!!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.