Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το δώρο του γάμου

Για τον γάμο της Νικολέττας θέλαμε κάτι ιδιαίτερο.  Κάτι προσωπικό.

Τι καλύτερο από κάτι που έχουμε φτιάξει εμείς;

Έτσι αποφασίσαμε να τους φτιάξουμε μια Μονόπολη. Ξέροντας πως αυτό το παιχνίδι αρέσει και στους δύο, και εφόσον δουλεύουν και οι δύο σε ναυτιλιακή εταιρεία, είπαμε να φτιάξουμε μια ειδική ναυτιλιακή έκδοση. Λιμάνια αντί για οδούς, αποθήκες και σιλό αντί για σπίτια και ξενοδοχεία. Όλες οι αποφάσεις και οι εντολές αφορούν τη ναυτιλία.

Είχαμε την πολύτιμη βοήθεια του φίλου μας του Δημήτρη, ο οποίος επίσης δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία. Μας είπε με ποιά σειρά να βάλουμε τα λιμάνια, αναλόγως της αξίας και της γεωγραφικής τους θέσης. Επίσης με τη γυναίκα του, την Κατερίνα, βρήκαμε πολλές καλές αποφάσεις και εντολές (το διασκεδάσαμε πολύ).

Μας πήρε χρόνο να μαζέψουμε όλα τα κομμάτια, να τυπώσουμε, να βρούμε πως θα φτιάχναμε το ταμπλό κλπ. Όμως άξιζε πραγματικά και τον κόπο και τον χρόνο μας!

Σας παρουσιάζω λοιπόν την ειδική ναυτιλιακή έκδοση της Μονόπολης, φτιαγμένη εξαιρετικά για την Νικολέττα και τον Γρηγόρη, με πολύ πολύ αγάπη από εμάς (κάντε κλικ να μεγαλώσουν και να τις δείτε πιο καλά):

dscf1460

Το κουτί που περιέχει τα πιόνια, τους τίτλους κλπ. Είναι κουτί ξύλινο από την ειδική έκδοση της Μονόπολης, στο οποίο βγάλαμε τα αυτοκόλλητα και κολλήσαμε δικά μας. Επίσης κολλήσαμε πάνω ένα τιμόνι και ένα ψάρι μεταλλικά, για διακόσμιση.

dscf1458

Το κουτί μέσα. Έχει ξύλινες αποθήκες και σιλό (αυτά που είχε η ειδική έκδοση της Μονόπολης για σπίτια και ξενοδοχεία, τις εντολές και τις αποφάσεις που τυπώσαμε, τα χρήματα που επίσης τυπώσαμε, 2 ζάρια, οδηγίες για το παιχνίδι (επίσης τυπωμένα από εμάς για να ταιριάζουν) και τέλος τα πιόνια (δες παρακάτω).

dscf1455

Το κουτί από πίσω. Πάλι βγάλαμε το αυτοκόλλητο που είχε και τυπώσαμε δικό μας που δείχνει την δική μας Μονόπολη, περιεχόμενα, κείμενο κλπ

dscf1257

Τα χρήματα που τυπώσαμε. Αντί για τρενάκι έχει καραβάκι και έχει και αφιέρωση.

dscf1260

Το ταμπλό μας! Είναι τυπωμένος σε καμβά και μετά καδραρισμένος.

dscf1255

Άλλη μια άποψη του ταμπλό.

dscf1475

Τα πιόνια. Αυτά ήταν από τα δύσκολα πράγματα να βρούμε. Τα παραγγείλαμε από την Αμερική και είναι όλα μεταλλικά με θέμα ναυτιλιακό όπως βλέπετε.

apofasi10

Και επειδή ξέρουμε πόσο αρέσει στην Νικολέττα να κλέβει 🙂 είπαμε να της βάλουμε μια νόμιμη κλεψιά μέσα 😛

7 thoughts on “Το δώρο του γάμου

 1. Θανάσης

  Το φτιαξατε τελικα το πισω μερος εε; Δεν σε σταματαει τιποτε Στελλα 🙂 Φαινεται παρα πολυ καλο και βεβαια ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που ειχε πριν. Και τα 5αρια βλεπω τα εκοψες τελειοτερα. Γενικα ειναι ενα καταπληκτικο δωρο. Την αντιδραση της Νικολετας και του Γρηγορη δεν μας ειπες…

 2. Στέλλα Post author

  Καλώς μας επέστρεψες Θανάση! 🙂
  Ναι 🙂 δεν μπορούσα να μη το φτιάξω. Και έγινε πολύ όμορφο και η αδερφή μου είπε πως αυτά που έγραψα πίσω την συγκίνησαν πολύ. Οπότε άξιζε τον κόπο που το φτιάξαμε εντέλει.
  Όλα τα χρήματα τα έκοψα καλά. Νομίζω πως η φωτογραφία είναι πριν τα κόψω.
  Πράγματι είδες, ξέχασα να πω την αντίδρασή τους.
  Τους άρεσε ΠΑΡΑ πολύ. Το δώσαμε μετά τα μπουζούκια (αφού τους κάναμε μια μικρή νίλα πρώτα και τους δώσαμε το δώρο-μούφα, ένα μιξεράκι για καφέ που έγραφε με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους) και νομίζω πως ενθουσιάστηκαν. Αφού μετά μου έλεγε η αδερφή μου να το κάνουμε πιο μαζικά και να το πουλάμε σε ναυτιλιακές εταιρείες. Το copyright μάλλον δεν το είχε σκεφτεί 🙂

 3. Nafsika

  Θεϊκό Στέλλα! Το ζήλεψα κι εγώ που δεν παίζω Μονόπολη… Να σας ζήσουν, να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να μεγαλώνει έτσι όμορφα πάντα η οικογένειά σας!

 4. Γεωργία

  Αχ και γω το ζηλεψα πολυ…ηδη ζητησα και γω μια μονοπολη με τουρτες!!! χαχαχαχαχαχα…να σας ζησουν να τους χαιρεστε!!! και Ναυσικα τα ειπαμε αυτααααα…κανονισε!!!! :P:P

 5. Pingback: Η γάτα παίζει Σκύλο | Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.