Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ας γελάσουμε και λίγο

Έχει πέσει πολύ δουλειά. Η αναβάθμιση έγινε, αλλά φυσικά προέκυψαν προβλήματα και δέκα μέρες τώρα σπαζοκεφαλιάζουμε για να τα λύσουμε. Έχουμε πιεστεί και κουραστεί και οι δύο, καθώς έχουμε και άλλες δουλειές…

Μέσα λοιπόν σε αυτή την κούραση και την πίεση, έχουμε μια μικρή διέξοδο. Λέγεται The Big Bang Theory! Σειρά που προβάλλει φέτος κάποιο κανάλι στην τηλεόραση (νομίζω το Σταρ αλλά δεν παιρνω και όρκο). Είδαμε κάτι σκηνές από εκεί, ακούσαμε κάτι καλά λόγια και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Ευτυχώς!

Είναι κάτι σαν τα φιλαράκια, στο πιο επιστημονικό 🙂 και στο πιο αστείο ίσως! 4 φίλοι επιστήμονες, ο κάθε ένας στο δικό του βαθμό nerdιλας (αχχαχαχααα) και με τα δικά του επικοινωνιακά προβλήματα και μια απλή κοπέλα που έτυχε να πιάσει το απέναντι διαμέρισμα από αυτό που μένουν οι 2. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό! Όσο άσχετη είναι η κοπέλα με τα νετρίνα και την κβαντική φυσική, άλλο τόσο είναι και όλοι τους με το πως λειτουργεί  ο κόσμος γύρω τους!

Οι τέσσερίς τους δουλεύουν στο πανεπιστήμιο, ασχολούνται -φανατικά- με την επιστημονική φαντασία, παίζουν παιχνίδια σε υπολογιστές, wii και ό,τι άλλο βρεθεί μπροστά τους, λένε συνέχεια ατάκες από σειρές sci-fi και γενικά περνάνε ΤΕΛΕΙΑ! Δεν ξέρω αν κάποιος που δεν ασχολείται με αυτά θα μπορεί να το παρακολουθήσει και να καταλάβει τα αστεία, αλλά εγώ δακρύζω από τα πολλά γέλια κάθε φορά.

Ο σαφώς τελειότερος από όλους είναι ο Σέλντον. Οι ατάκες του είναι φοβερές. Η μετατροπή του “rock, scissors, paper” σε “rock, scissors, paper, lizard, Spock” μας έχει λιώσει λέμεεεε.

Στην αρχή ψιλοφρικάραμε γιατί είδαμε ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μας (και του ενός παιδιού μας) σε αυτούς τους τύπους. Μετά απλώς χαλαρώσαμε και είπαμε, οκ, είμαστε nerds, πάντα το ξέραμε αυτό, οκ, το παιδί μας θα μεγαλώσει να γίνει ένας Σέλντον στην κοσμάρα του… so what???

Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Εγώ μόλις τελειώσουν τα επεισόδια που υπάρχουν, θα βάλω να τα ξαναδώ από την αρχή 🙂

Οι περισσότερες φωτο είναι από το http://www.cbs.com/primetime/big_bang_theory

Update: Το τρομακτικό χαμόγελο του Sheldon:

sheldons scary smile

8 thoughts on “Ας γελάσουμε και λίγο

 1. DaNaH

  Στην Αμερική αυτή τη στιγμή προβάλλεται η τρίτη σεζόν της σειράς και τα πάει πολύ καλά! Και εμάς ο Sheldon είναι ο αγαπημένος μας χαρακτήρας. Μου θυμίζει ώρες ώρες πολύ Mr Bean στις εκφράσεις του! 🙂

 2. Sophia

  Στην επανάληψη κλείνω θέση στον καναπέ και στην τεκίλα (Tώρα είμαι στο S03E04)
  ;-Ρ

 3. Koyan

  Αχ DaNaH αυτές οι εκφράσεις του. Ιδιαίτερα το χαμόγελό του Sheldon είναι αξέχαστο.

  Έκανα update παραπάνω, πρόσθεσα φώτο με το χαμόγελό του Sheldon

 4. al silk

  O Shelton τέλειος αλλά το περιμένεις μετά από λίγο… Η φοβερή έκπληξη είναι ο απίστευτος ινδός Rajesh Koothrappali με ή χωρίς αλκοόλ… ΤΕΛΕΙΟ

 5. Pingback: Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα » Blog Archive » Σειρές που παρακολουθούμε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.