Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Διακοπές Πρωτοχρονιάς: Αθήνα

Έλεγα πως θα δυσκολευτώ να μπω στην ρουτίνα ξανά μετά από 10 μέρες διακοπών, αλλά εντέλει δεν είχα πρόβλημα (αν εξαιρέσεις το πρωινό ξύπνημα). Εντέλει προσαρμόζομαι πολύ εύκολα…

Περάσαμε 10 υπέροχες μέρες.

Κάναμε πρωτοχρονιά στην Αθήνα μαζί με τους γονείς μου και την αδερφή μου. Μέρες ήσυχες, όμορφες, οικογενειακές. Λίγα ψώνια (άλλωστε τα μαγαζιά ήταν κλειστά εκείνες τις μέρες), βόλτες στο Φάληρο, φαγητό παντού, συνάντηση με καλούς φίλους. Και φυσικά ανταλλαγή δώρων!

dscf2603

Μικροί μεγάλοι εν δράση 🙂

Πήραμε ωραία δώρα, δεν μπορώ να πω, ένα σωρό βιβλία, παιχνίδια, ρουχαλάκια, άσε που ο καλός Άγιος Βασίλης φρόντισε ολη την οικογένεια και έφερε ένα ωραιότατο Wii που πολύ το σαλιαρίζαμε καιρό τώρα 😛 Όμως το πιο πρωτότυπο δώρο φέτος είναι ένα που ακόμα δεν το έχουμε πάρει… ή μάλλον το πήραμε, αλλά δεν το έχουμε ακόμα “εξαργυρώσει” 🙂 Μας έκαναν οι γονείς μου δώρο μια βολτα πάνω από τον Αργοσαρωνικό και την Αίγινα με Chessna! Τώρα θα τσακωθούμε για το ποιός θα κάτσει δίπλα στον οδηγό!!!

4 μέρες ξεκούρασης, διαβάσματος, παιχνιδιού (για μικρούς και μεγάλους) και φυσικά οικογένειας.

dscf2564

Στη συνέχεια είχαμε ταξιδάκι λίγο πιο μακρινό, καθώς πήγαμε οικογενειακώς στην Κύπρο 🙂

One thought on “Διακοπές Πρωτοχρονιάς: Αθήνα

  1. Sophia

    Να σου πω, με υιοθετούνε για λίγο οι γονείς σου? Ίσα ίσα για την βόλτα με το Cessna (ρε, μήπως να κάναμε μαθήματα πιλότου? Να μην έχουμε ανάγκη και τους άλλους να μας πηγαίνουνε? Γιατί μου έχει μείνει αποθημένο από τόσο Wilbur Smith που διάβασα στα νιάτα μου!
    ;-))))))))))))))))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.