Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Στο τρέξιμο

Δε νομίζω να μου έχει τύχει να πρέπει να οργανώσω και να συντοντίσω τόσα πράγματα ταυτόχρονα.

Την Παρασκευή θα πρέπει να φτιάξουμε μια τούρτα για έναν κύριο που θέλει να κάνει δώρο στη γυναίκα του. Να πάμε και κομμωτήριο γιατί το απόγευμα έχουμε γύρισμα (ψωνάρες μας φωνάζει ο Κωνσταντίνος) και πρέπει να είμαστε χτενισμένες. Γύρισμα για την εκπομπή “Γεύσεις Παράδοσης” στον 902 που παρουσιάζει η Ευδοκία Πατσιλινάκου. Θα παρουσιάσουμε το site των Συνταγών και πρέπει να έχουμε έτοιμη μια τούρτα (γίναν ήδη 2 λοιπόν) και διάφορα γλυκά και φαγητά για να πάμε εκεί. Πρέπει να είμαστε και ψιλοπροετοιμασμένες για το τι θα πούμε. Ελπίζω πως το βράδυ θα έχει έξοδο (να δω αν θα προλάβουμε με τόσα που έχουμε να κάνουμε για την επόμενη).

Το Σάββατο πρέπει να φτιάξουμε μια τούρτα (κάνε 3 στο σύνολο πλέον) για την μανούλα που έχει γενέθλια. Μετά στις 12 το αργότερο πρέπει να είμαστε στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούμε για την μεγάλη συνάντηση. Οι Συνταγές της Παρέας κόβουν πίτα! Το event θα κρατήσει μέχρι τις 8 το βράδυ. Για αυτό χρειάστηκε μια μεγάλη προετοιμασία, εβδομάδες τώρα. Να βρεθεί χορηγός, να βρεθεί αίθουσα, να κανονίσουμε πως θα γίνει, να κανονίσουμε καρτελάκια, δώρα που θα κάνουμε, βραβεύσεις…

Στην συνάντηση όλοι θα πάμε το φαγητό μας. Έτσι εγώ έφτιαξα μια βασιλόπιτα (από τις 7 συνολικά) και δίπλες (ας ειναι καλά η πεθερούλα μου).

Την Κυριακή θα κάνουμε δυο σεμινάρια ζαχαροπλαστικής. Έπρεπε να κανονίσουμε κι εκεί αίθουσα, να δούμε πόσοι θα έρθουν, πόσα θα γίνουν… Χρειάζεται να μαζέψω ό,τι εργαλείο μπορεί να χρειαστώ. Και βέβαια θα κάνουμε 2 δίπατες τούρτες, οπότε βάλτε και αυτές στον λογαριασμό.

Συνολικά έψησα 8 κέικ (για τις τούρτες, αλλά και 2 για τα παιδιά που ζηλεύανε – τι να κάνουν κι αυτά με τόσες μυρωδιές τριγύρω) και 2 δοσεις παντεσπάνια μέσα σε 5 μέρες! Ούτε ζαχαροπλαστείο λεμε! Συν τη βασιλοπιτα και τις δίπλες! Νομίζω για 2-3 μέρες δε θα θέλω να δω κουζίνα μπροστά μου (και ειδικά κακάο, ζάχαρη και αυγά χαχχαχχαχαα).

Και σα να μην έφταναν και όλα αυτά που πρέπει να οργανωθούν και να συντονιστούν, κάναμε νέες εκλογές για Σύλλογο Γονέων και πρέπει μέσα σε 10 μέρες να κανονίσουμε τον αποκριάτικο χορό!

Το κεφάλι μου σε λίγο θα εκραγεί!

4 thoughts on “Στο τρέξιμο

 1. Sophia

  Προτείνω να κάνεις μια τούρτα για τον αποκριάτικο χορό.. Ξέρεις, για πρωτοτυπία!!!!

 2. Στέλλα

  χαχαχχαχαχααχαχαχααα.
  Μήπως να κάνω μια και για την Τσικνοπέμπτη; Έτσι να μας βρίσκεται; 😛

 3. Demi

  Τόσα γλυκά …..μου ανοιξες την όρεξη,ως εδω ηρθε η μυρωδια χαχα θελω τουρτα!

 4. Nafsika

  Συγνώμη δηλαδή…παντού θα πας τούρτα εκτός από τη συνάντησή μας;;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! Απαιτώ τούρτα με τζάτζαλα από πάνω…άααααααντε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.