Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ένα σ/κ γεμάτο γέλιο

Τι ωραίο που είναι να περνάς μέρες με φίλους, φαγητό, παιχνίδι και γέλιο! Και αυτό το π/σ/κ τα είχε όλα!

Την Παρασκευή είχαμε το καθιερωμένο χαρτάκι μας. Για δυο εβδομάδες πήγε να γυρίσει το πράγμα και νίκησε η ομάδα μας, όμως αυτή την Παρασκευή και πάλι μας διαλύσανε 🙂 Δε βαριέσαι! Άσε γιατί αν χάνουν συνέχεια θα χάσουν και τη θέληση να παίζουν, καταλάβατε; 😛

Το Σάββατο το μεσημέρι ξεκινήσαμε για Ολυμπία. Βρήκαμε φυσικά την αγαπημένη μας Σοφία, η οποία μας είχε έτοιμο φαγητάκι, ένα υπέροχο κοτόπουλο με πατατούλες. Και για επιδόρπιο ετοίμασε στο πιτς φιτίλι κάτι απίθανα μπισκότα με μαρμελάδα πορτοκάλι και λιωμένη σοκολάτα από πάνω! Λέμε θα φτιάξω μαρμελάδα πορτοκάλι, μόνο και μόνο για να φτιάχνω αυτά τα μπισκότα!

Παίξαμε Carcasson (αυτό θέλει ποστ από μόνο του νομίζω) και είδαμε και κάμποσες ταινίες, σειρές κλπ. Ήρθε και μια άλλη φίλη της και περάσαμε ένα υπέροχο βράδυ (φυσικά ξανατρώγοντας).

Την Κυριακή πήγαμε στην Πάτρα όπου είχαμε μια συνάντηση για καφεδάκι με τις Συνταγές της Παρέας. Βρήκαμε πρώτα την καλη μας Ναυσικά, ήπιαμε το τσαγάκι μας και μετά πήγαμε στη συνάντηση. Μαζευτήκαμε καμιά δεκαριά άτομα, το καφεδάκι έγινε φαγητό και γλυκό (τι περίεργο) και περάσαμε 3 ώρες τρώγοντας και γελώντας. Πάντα περνάμε καλά όταν μαζευόμαστε με ανθρώπους από τις Συνταγές, αλλά αυτή τη φορά, πραγματικά ήταν το κάτι άλλο. Γελάσαμε μέχρι σκασμού. Πάλι καλά που δεν είχε πολύ κόσμο στο μαγαζί.  Το τραντάζαμε ολόκληρο! Ελπίζω να την επαναλάβουμε αυτή τη συνάντηση!

Επιστρέψαμε στο σπίτι και τα παιδιά μας πλήρως ανανεωμένοι! Πάντα τέτοια εύχομαι!

2 thoughts on “Ένα σ/κ γεμάτο γέλιο

  1. Sophia

    Παπαπαππαπα.. αυτά τα μπισκοτάκια, είναι ΟΝΤΩΣ της κολάσεως…..
    😉

  2. Nafsika

    Σοφία, θέλουμε τη συνταγήηηηηηηηηηηηηη! Δώσε τα φώτα σου ντεεεεεε! Μιαμ μιαμ μιαμ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.