Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το δικό μας χωριό είναι πιό άγιο από το δικό σας

Εγγραφή από τον Koyan

Χά, άθεοι όλοι σας.

Οι πιστοί μου συγγενείς που παρευρέθησαν στον τετράλεπτο εκκλησιασμό (για τα οποία είχαν ξοδέψει 45 λεπτά να στολίζονται ας επισυμάνω) της αναστάσεως (εγώ έστρωνα το τραπέζι γνωστός κοιλιόδουλος αμαρτωλός γαρ), μου ανέφεραν ότι ο  ιερεύς του χωριού μας έκανε μια σημαντική ανακοίνωση πρίν δώσει το  Άγιον-Φώς-Του-Φωτός-Ω-Φώς  (ΑΦΤΦΩΦ)  (c).

Συντοπίτης μας, έχων τάμα πολύχρονο, και μέσο στην Εθνική-Περίφανη-Αεροπορική-Μας-Εταιρεία-Τραγωδία, ταξιδεύει κάθε χρόνο με το ΆγιονΑεροσκάφος και αφού προσγειωθεί στο El Vel κάνει Άγιο Αγώνα Δρόμου και φέρνει στο κεφαλοχώρι μας Αγνό-Αγνότερο-ΑΦΤΦΩΦ (ΑΑΑΦΤΦΩΦ). Γιατί το δικό μας φώς έχει περάσει από λιγότερες λαμπάδες από ότι των αλλονωνωνε χωριών. Γιατί έρχεται απευθείας με ειδικό τάμα. Γιατί είμαστε απολύτως σίγουροι.

Αλήθεια. Τα είπε όλα αυτά. Ζήτησε επίσης του χρόνου, να τιμήσουμε τον Μέλλοντα-Άγιο-Συντοπίτη μας με το να κατέβουμε στην δεμοσιά να Τον υποδεχτούμε, και ότι με την βοήθεια της τεχνολογίας, θα ξέρουμε πότε κοντεύει: Θα πάρει τηλέφωνο στο κινητό ένα παλικάρι που θα περιμένει, και θα χτηπήσει συνθηματικά τις καμπάνες. (Ανυπόστατες φήμες ανάφεραν ότι κακόβουλοι και εγκάθετοι ά-πιστοί κρυφογέλασαν και είπαν “να προσέξουν να μην έχουν κινητό της πάναφον, και τους υποκλέψουν τα άλλα χωριά”).

Σοβαρά τώρα. Ο παπάς μας είπε ότι εμείς έχουμε πίο άγιο φώς από τους άλλους.

Ζήλια ρε!!!

One thought on “Το δικό μας χωριό είναι πιό άγιο από το δικό σας

  1. Αταίριαστος

    Το μάθαμε κι αυτό! Το φως που περνάει απο πολλές λαμπάδες είναι μεταχειρισμένο. Ενώ το άλλο πιο φρέσκο.
    Ρε θέλουν να μας τρελάνουν τελείως βάσει οργανωμένου σχεδίου…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.