Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Χ-ΜΕΝ 3

Είπαμε το είδα στο σινεμά. Είναι ταινία που αξίζει σίγουρα να τη δει κανείς στο σινεμά. Έχει φοβερά εφέ, αγωνία, εκπλήξεις, τον Γούλβεριν και εκείνο τον τυπάκο με τα φτερά που δείχνει πολλά υποσχόμενος (τουλάχιστον εμφανισιακά).

Πήγα χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα για την υπόθεση και πολύ το χαίρομαι. Για μια φορά είμαι 100% με το μέρος του spoiler freak άντρα μου. Θα μου χάλαγε τη μισή ευχαρίστηση αν είχα διαβάσει τι γίνεται. Έτσι δεν πρόκειται κι εγώ να πω τίποτα. Το μόνο που θα πω (γιατί αυτό το είχα διαβάσει) είναι να μη φύγετε από το σινεμά, αλλά να κάτσετε και μετά τους τίτλους. Έχει ένα μικρό κομμάτι ταινίας ακόμα, με πολύ ζουμί! Διάβασα πως σε πολλούς κινηματογράφους το κόβουνε (είναι και  μεγάλοι οι τίτλοι… εγώ σχεδόν βαρέθηκα). Σε αυτή την περίπτωση, τι να πω.. περιμέντε το dvd. Στον εδώ κινηματογράφο το αφήσανε. Μόνο για μας μια που είμασταν οι μοναδικοί που το ξέραμε και κάτσαμε. Μετά μας είπαν πως αν μείνει κανείς το αφήνουνε, αλλιώς το σταματάνε (και πως μόνο σε δικούς τους λένε πως πρέπει να κάτσουν μέχρι το τέλος).

Πιστεύω πως είναι άξιο 3ο μέρος της σειράς, καμία σχέση με το Μάτριξ που έκλαιγες επειδή κάνανε τις άλλες δύο ταινίες. Δεν ξέρω ποιά από τις τρεις μου αρέσει περισσότερο.

Για να εξηγούμαι κιόλας, το κόμικ δεν το έχω διαβάσει. Έτσι δεν εκφέρω γνώμη για το πως ήταν η ταινία σε σχέση με αυτό. Σαν ΤΑΙΝΙΑ μου άρεσε πάρα πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.