Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Σίγουρος τρόπος να γελάσετε

Ήθελα να γράψω για το τριήμερο, για την εκδρομή μας στο Δηρό και να βάλω και φωτογραφίες. Όμως θα περιμένει αυτό το ποστ λιγάκι, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να γράψω αυτό και να σας κάνω να σκάσει λίγο το χειλάκι σας (γιατί είμαι σίγουρη πως θα γελάσετε).

Εδώ και καιρό παρακολουθώ καθημερινά το μπλογκ CakeWrecks. Ένα εξαιρετικό μπλογκ το οποίο συγκεντρώνει επαγγελματικές τούρτες που κάπου… στράβωσαν! Τούρτες με ορθογραφικά λάθη, κακοχυμένες, τούρτες στις οποίες αυτός που πήρε την παραγγελία την εκτέλεσε πιο κυριολεκτικά από ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε!

Το έχω βάλει στο rss μου και έτσι μια φορά τη μέρα, ό,τι και να έχει συμβεί, είναι σίγουρο πως θα γελάσω λιγάκι.

Το μπλογκ έχει τεράστια επιτυχία, η κοπέλα που το έχει κάνει πλέον τουρ, βγάζει βιβλία, έχει φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο και το μπλογκ έχει γίνει το επάγγελμά της. Η επιτυχία πραγματικά της αξίζει, γιατί δεν είναι μόνο ότι μαζεύει όλες αυτές τις φωτογραφίες, είναι ότι τις παρουσιάζει με έναν πραγματικά ξεκαρδιστικό τρόπο. Τα σχόλιά της είναι απλώς όλα τα λεφτά!

Σήμερα μου ήρθε και το βιβλίο. Το σκεφτόμουν λίγο στην αρχή, αλλά δεν ήταν και ακριβό και είπα πως αφού με διασκεδάζει τόσο, ας συμβάλλω κι εγώ λιγάκι στην επιτυχία της. Περιτό να σας πω πως το πήρα στον καναπέ, άρχισα να το διαβάζω και βρέθηκα να γελάω μέχρι δακρύων μόνη μου! Αφού κατέβηκε ο Κωνσταντίνος κάτω να δει τι βλέπω και γελάω έτσι!

Οπότε σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στο μπλογκ και αν σας αρέσει τόσο όσο σε εμένα, τότε να πάρετε και το βιβλίο.  Σας εγγυώμαι πως δε θα το μετανιώσετε (πω πω ούτε ποσοστά να έπαιρνα χαχαχαχααχαα).

Άντε πάω να συνεχίσω το διάβασμα 🙂

One thought on “Σίγουρος τρόπος να γελάσετε

  1. Saigon & Baygon Inc.

    Είμαι κι εγώ φαν των Cake Wrecks!!! Πάνω από ένα χρόνο τώρα, το διαβάζω καθημερινά και περνάω υπέροχα. Συμφωνώ απόλυτα, τα σχόλια που συνοδεύουν τις φωτογραφίες δεν παίζονται!! 🙂
    Θυμάσαι πριν καιρό που έγραφε η Jen για ένα εργαστήριο στο Σικάγο που κάηκε ολοσχερώς? Αγόρασα ένα μπλουζάκι τους για να τους ενισχύσω, και το λογότυπο ‘Cakegirls’ σε μαύρο φόντο έγινε το αγαπημένο μου για μέσα στο σπίτι!

    Saigon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.