Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Μέρες γιορτινές και προετοιμασία

Περάσαμε δυο πολύ όμορφες ημέρες.

Την ημέρα των Χριστουγέννων μαζευτήκαμε στα πεθερικά μου από το πρωί. Ανοίξαμε δώρα, φάγαμε και φτιάξαμε ένα παζλ 1000 κομματίων ( 🙂 ) .  Ο άγιος Βασίλης ήρθε και φέτος και έφερε στην Ιωάννα ακριβώς αυτό που είχε ζητήσει (έπεσε πολύυυυ ψάξιμο εκ μέρους του για να βρεθούν οι δυο συγκεκριμένες σταλίτσες που ήθελε) και ο Γιώργος πήρε την τρίτη συνέχεια από το “πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας”, το “Πως να γλυτώσετε από την κατάρα ενός δράκου”. Και φυσικά ήταν και τα δυο πολύ ευχαριστημένα. Η διαδικασία όλη έγινε όπως και κάθε άλλη χρονιά, παρά τη συζήτηση που είχε γίνει. Ο Γιώργος έχει μπει στο παιχνίδι, ενώ η Ιωάννα προσπαθεί να πιστεί πως δεν έγινε ποτέ η συζήτηση αυτή και πως κάνω λάθος… 🙂

Περάσαμε ήρεμα και όμορφα.

Χτες μαζεύτηκαν εδώ πολλοί φίλοι. Γέμισε το σπίτι 🙂 Τα παιδιά παίζανε και το ίδιο κάναμε κι εμείς 🙂 Φαγητό, γλυκό, μπιρίμπα και μπουρουμπούρου μέχρι το βράδυ.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περνάς τα Χριστούγεννα (ή γενικά).

Και σήμερα πέρασα όλο το πρωινό μαζεύοντας βαλίτσες! Αύριο φεύγουμε για Λονδίνο οικογενειακώς και ελπίζω να τα έχω πάρει όλα! Θα έχει ο καθένας μας τη βαλίτσα του συν μια τσαντούλα για το χέρι. Τα έχω ετοιμάσει και έχω και μια λίστα με αυτά που πρέπει ακόμα να μπουν μέσα… Τουλάχιστον δεν έχουμε να κουβαλήσουμε 30 βιβλία μαζί μας χαχαχαχα (τώρα αυτό ισχύει μόνο για τα παιδιά πια).

Το κακό είναι πως μείναμε χωρίς αυτοκίνητο λόγω βλάβης και έτσι θα δυσκολευτούμε κάπως στις μετακινήσεις μας, αλλά δε βαριέσαι! Αφού δεν είναι πλέον κλειστά τα αεροδρόμια και η πιθανότητα να μείνουμε με κουβερτούλες και σαντουιτσάκια σε ένα πάτωμα έχει απομακρυνθεί, είμαι πολύ ευχαριστημένη! Άσε που και η απεργία που λένε θα ξεκινήσει μεθαύριο! Φτηνά τη γλυτώσαμε… Και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό, να έχουμε καλό ταξίδι, να περάσουμε καλά εκεί και να έχουμε -σχετικά- καλό καιρό.

Θα προσπαθήσω να κάνω ποστ και από εκεί όσο γίνεται 🙂

Καλά να περνάτε.

7 thoughts on “Μέρες γιορτινές και προετοιμασία

 1. vivi

  Καλημέρα, σχετικά με το βιβλίο “πως να αποφύγετε την κατάρα του δράκου” απο που το αγόρασες, δεν το βρίσκω πουθενά.

 2. vivi

  α… ξέχασα! χαίρομαι που σε ανακάλυψα, τις συνταγές τις παρέας τις γνώριζα εδώ και καιρό, αυτό το blog όχι.

 3. Στέλλα Post author

  Χμ τωρα δε θυμάμαι από που το είχα αγοράσει, το πιο πιθανό είναι από βιβλιοπωλείο εδώ στην Καλαμάτα. Ο τίτλος δεν είναι ακριβώς έτσι, είναι “πως να γλυτώσετε από την κατάρα ενός δράκου”. Μήπως γι αυτό δεν το βρίσκεις; Κοίτα εδώ:
  http://www.perizitito.gr/product.php?productid=192539&page=1

  (θα το διορθώσω και στο ποστ να μην μπερδεύω τον κόσμο)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.