Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Απογραφή

Λέγαμε πως μας ξεχάσανε και δε θα έρθουνε 🙂

Ήρθε όμως σήμερα το μεσημέρι ένας κύριος και έτσι απογραφτήκαμε κι εμείς. Μάθαμε πως μόλις χτες πήρε τον πάκο με τα ονόματα αυτών που θα έπρεπε να απογράψει, κι έτσι πρέπει μέσα σε 2 μέρες να κάνει την δουλειά των 10. Το είδος της οργάνωσης που χαρακτηρίζει τα πάντα… Και φυσικά ούτε αυτός ήξερε το όνομα του δρόμου μας, οπότε ακόμα με την απορία θα μείνουμε!

Την ώρα που ήρθε ήταν εδώ η Ιωάννα, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις που την αφορούσαν. Τον Γιώργο τον έχασε για κάνα μισάωρο δυστυχώς. Πολύ απογοητεύτηκε όταν το έμαθε (ο Γιώργος, γιατί ο κύριος δε νομίζω να νοιάστηκε χαχαχα).

Πάει και αυτό…

4 thoughts on “Απογραφή

 1. Θανάσης

  Θυμαμαι οτι θελατε να γινετε νονοι του δρομου σας. Τι εγινε με την ονοματοδοσία;

 2. Sophia

  Α, κι εγώ απογράφηκα, αν και όπως είναι οι ερωτήσεις, αν βγάλουν κάνα σωστό συμπέρασμα με την επεξεργασία των δεδομένων, χαιρέτα με…
  ;-Ρ

 3. maya

  καλά ,δεν έχει όνομα ο δρόμος;; και αν θέλει κανείς να σας στείλει κάτι πού το έστελνε μέχρι τώρα; (τώρα είναι εύκολο, στο σπίτι με το τατουάζ..).

 4. Στέλλα Post author

  Τώρα είμαστε μια απλή πάροδος. Έχουμε συνεννοηθεί με τον ταχυδρόμο και ξέρει που να τα φέρνει τα γράμματα 🙂
  Πράγματι θέλαμε να γίνουμε νονοί του δρόμου. Έγινε πριν κάμποσους μήνες ονοματοδοσία δρόμων στην περιοχή, κάναμε κάποιες προτάσεις, οι οποίες όμως δεν έγιναν αποδεκτές. Θέλανε να βάλουν κάτι από τη μυθολογία σε μας, ποιός ξέρει γιατί (δεν υπάρχουν αντίστοιχοι δρόμοι εδώ γύρω). Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο όμως, πρέπει να περάσει από διάφορες επιτροπές κλπ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.