Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Μέρες καλοκαιριού

Οι μέρες περνάνε και έχουμε αρκετή δουλειά και τρέξιμο ώστε να μην έχω χρόνο για να γράψω κάτι στο μπλογκ. Όλο σκέφτομαι πως πρέπει να κάνω το τάδε ποστ και μετά από λίγο… έχω ξεχάσει τι ήθελα να γράψω!

Νομίζω χρειάζομαι ξεκούραση 🙂

Λίγο πριν φύγουμε λοιπόν για διακοπές, να γράψω πως περνάνε οι μέρες αυτές.

Σπίτι: Στο σπίτι έχουμε για μια φορά ακόμα μαστόρους. Τα παιδιά θα χωρίσουν δωμάτια και εμείς θα μετακομίσουμε στα νέα μας, υπερσύγχρονα γραφεία (μπουάχαχαχα) στο υπόγειο του σπιτιού μας, οπότε πρέπει και να γίνουν πολλές εργασίες. Και πρέπει να συγχρονίσουμε και να συννενοηθούμε με ένα σωρό διαφορετικούς μαστόρους, κάτι που αν δε το έχετε ζήσει, δε μπορείτε να καταλάβετε τι θεϊκό πράγμα είναι.  Ακόμα και για μια μικρή εργασία είναι ικανό να σου τσακίσει νεύρα και διάθεση. Και όπως ήταν αναμενόμενο, οι εργασίες έχουν καθυστερήσει πολύ. Εμείς λέγαμε πως θα είναι ήδη έτοιμο και πλέον είναι σίγουρο πως θα φύγουμε για διακοπές και αυτό ακόμα δεν θα έχει τελειώσει. Ήθελα να έχουμε μετακομίσει τον Σεπτέμβρη, πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, αλλά το βλέπω χλωμό.

Δουλειά: με τα πάνω και τα κάτω της, με την αγορά να είναι χάλια, με τον καθένα και το μακρύ και το κοντό του, άλλες μέρες έτσι, άλλες αλλιώς. Προσπαθώ να σταματάω όμως στις 6, ώστε να πηγαίνουμε για κάνα μπανάκι. Τις περισσότερες μέρες το καταφέρνω. Η κατάσταση με τα παιδιά έχει στρώσει αρκετά, μαζεύονται φίλοι εδώ και των δύο και απασχολούνται. Δεν έχουμε φτάσει ξανά στα άκρα όπως όταν τελείωσε το σχολείο.

Μπάνια: τις προηγούμενες χρονιές ξυπνάγαμε νωρίς, πηγαίναμε για ένα μπανάκι και μετά γυρνάγμε για δουλειά. Φέτος δεν το έχουμε κάνει ούτε μια φορά αυτό. Γιατί; Δεν ξέρω. Ίσως γιατί ξενυχτάμε λίγο παραπάνω και δεν έχουμε κουράγιο το πρωί, ίσως γιατί έχουμε μαστόρους, ίσως λόγω βαρεμάρας… Δικαιολογίες. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουμε. Πηγαίνουμε κάθε απόγευμα σχεδόν, αλλά δεν το ευχαριστιέμαι τόσο, γιατί κάθε απόγευμα έχει κυματάκι. Τουλάχιστον προσπαθούμε να πηγαίνουμε πρωί το σαββατοκύριακο. Και βγαίνουμε και που και που και με τη βάρκα.

Διασκέδαση: Αρκετά βράδια, μετά το μπάνιο, μαζευόμαστε εδώ και παίζουμε όλοι μαζί μπιρίμπα. Στο μπαλκόνι με τα καινούρια μας κάγκελα 🙂 Απόλυτα σούπερ!

Με λίγα λόγια, περνάμε πολύ καλά, κάνουμε πολλά μπάνια, διασκεδάζουμε. Από την άλλη δουλεύουμε πολύ, τρέχουμε πολύ και το κεφάλι μας έχει πήξει.

Τα καλά έρχονται όμως!

One thought on “Μέρες καλοκαιριού

  1. Sophia

    Δε λες που τουλάχιστον καθαρίζουν και λίγο οι μαστόροι… σκέψου να είχες και εκείνες τις αρβάλες!!!
    Θεϊκά τα κάγκελα, όντως!!!
    ;-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.