Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Καλό χειμώνα

Τόσες μέρες θέλω να γράψω, αλλά είμαι πνιγμένη από τις δουλειές και δεν προλαβαίνω. Ούτε να τσεκάρω άλλα blogs έχω προλάβει…
Να πω λοιπόν καλό χειμώνα. Προχτές βάλαμε το χαλί του σαλονιού και χτες στην κουζίνα. Έκανα όμως μια γερή γενική στο κάθε δωμάτιο πριν. Μέχρι και τις κουρτίνες κατέβασα! Η μέση μου τα’φτυσε. Ευτυχώς έχω τον Κωνσταντίνο που όχι μόνο βοηθάει γενικά, αλλά είναι και ψηλός και ανεβοκατεβάζει κουρτινόξυλα χωρίς σκάλα!
Προχτές ανάψαμε και για λίγο το καλοριφέρ. Έτσι για να φύγει λίγο η υγρασία. Από τότε ευτυχώς δεν έχει ξαναχρειαστεί.
Επίσης κάνω προετοιμασίες για το πάρτυ της Κυριακής. Έχω κάνει πάρα πολλά και μένουν άλλα τόσα. Θα προλάβω βέβαια, απλώς εύχομαι να περάσουν όλοι πολύ καλά, γιατί έχω κάνει πολύ κόπο για αυτό το πάρτυ. Εύχομαι να κάνει καλό καιρό την Κυριακή το πρωί!
Μας χτύπησε χτες και μια ελαφριά γαστρεντερίτιδα (στις 6 το πρωί και τα δύο παιδιά ταυτόχρονα κάναν εμετό. Ούτε συνενοημένα να ήταν!). Για μια στιγμή είπα, πάει θα το αναβάλω το πάρτυ, αλλά ευτυχώς κράτησε λίγο και μέχρι το μεσημέρι ήταν και τα δύο καλά. Καλά, η Ιωάννα χόρευε από την αρχή. Δύσκολα αρρωσταίνει βαριά αυτό το κορίτσι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.