Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η μετακόμιση ξεκίνησε

Και ναι, είναι το πρώτο μου ποστ από το καινούριο μου γραφείο!

Δηλαδή οκ, το παλιό μου γραφείο είναι, απλώς πήγε δυο ορόφους κάτω 😛 Χτες το βράδυ τελειώσανε εδώ με τα δίκτυα και τα τηλέφωνα και όλα τα χιλιάδες καλώδια. Για να δοκιμάσουμε πως δουλεύουν έπρεπε να έρθουν οι υπολογιστές κάτω. Και αφού ήρθαν κάτω, μετακομίσαμε και τα γραφεία μας να τελειώνουμε!

Μείναμε ξύπνιοι μέχρι τις 1 το βράδυ και μεταφέραμε γραφεία, υπολογιστές, εκτυπωτές και καλώδια. Το παλιό γραφείο πάνω έμεινε βομβαρδισμένο και μες τη μπίχλα (μα ΠΟΣΗ σκόνη μπορεί να μαζευτεί πίσω από τους υπολογιστές και -τα ανέφερα ξανά μήπως;- τα καλώδια;; ) και το καινούριο κάπως ανοργάνωτο.

Σήμερα το πρωί μετέφερα λίγα πράγματα ακόμα και άρχισε να μοιάζει με το γραφείο μου. Χρειαζόμαστε μια βιβλιοθήκη/συρταριέρα, πρέπει να μεταφέρουμε από πάνω και 2-3 πραγματάκια ακόμα, αλλά ο κύριος όγκος της μετακόμισης έγινε.

Ο Θανάσης εγκαινίασε και τον καινούριο χώρο για τους φίλους! Και η πλάκα είναι πως δεν υπάρχει ακόμα χώρισμα για το γραφείο μας και τον χώρο εκείνο (αν και δεν έχουμε άμεση οπτική επαφή) και λέγαμε “σιγά, πόσες φορές θα έχουμε καλεσμένους σε εργάσιμες μέρες;” Και βέβαια την πρώτη φορά που είχαμε καλεσμένους σε αυτό το χώρο, ήταν… εργάσιμες μέρες!

Φυσικά  έχουμε δουλειά ακόμα. Πρέπει να αδειάσουμε το πάνω δωμάτιο εντελώς, να το βάψουμε και να στήσουμε τα έπιπλα. Και μετά θα πρέπει τα παιδιά να χωρίσουν βιβλία και παιχνίδια. Για να δούμε πως θα πάει αυτό…

2 thoughts on “Η μετακόμιση ξεκίνησε

  1. Sophia

    ΜΕΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
    Θα σπάσετε και σαμπάνια στην καθέλκυση των γραφείων? (Οκ, όχι σπάαασετε ακριβώς, γιατί ποιός σφουγγαρίζει αργότερα, χοχο, αλλά να μην το γιορτάσουμε με κάνα σφηνάκι τεκίλα?)
    ;-Ρ

  2. Στέλλα Post author

    Άντε Σοφία που είσαι; Σε περιμένουμε για τα σφηνάκια. Ή άσε καλύτερα, θα έρθουμε εκεί να τα πιούμε και θα πούμε πως είναι για τα εγκαίνια 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.