Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Hapiblog!

Σήμερα η χαρά μου είναι μεγάλη.

Η Ημερήσια χαρά ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί το hapiblog!

Πως έγινε αυτό; Όταν ξεκίνησα την Ημερήσια χαρά, έγραψε η Ναυσικά από κάτω “έχω καιρό στο μυαλό μου να το κάνω και εγώ αυτό, αλλιώς θες δε θες, μιζεριάζεις!”  Και σκέφτηκα, είμαι σίγουρη πως αν όλοι βάζαμε κάπου την χαρά της ημέρας, θα νιώθαμε και εμείς καλύτερα, αλλά και όποιος τη διαβάσει. Γιατί να μην το κάνουμε; Έψαξα, βρήκα έναν τρόπο που μου φάνηκε ωραίος και εύκολος και… ξεκίνησε η προσπάθεια.

Μετά έπρεπε να βρούμε ένα όνομα. Διάφορα ωραία ή και όχι τόσο ωραία μας πέρασαν από το μυαλό, αλλά όλο κάπου κολλάγαμε. Ρώτησα λοιπόν τη Σοφία και πριν καν τελειώσω να της εξηγώ τι θέλω, είπε αυθόρμητα: “ααααααααααααααααααααααααα ΑΥΤΟΟΟΟΟ!!! ναι ναι, το χάπι blog, τέλεια, σαν χάπι ευτυχίας και καλής διάθεσης”. Ε, αυτό ήταν. Μου άρεσε πάρα πολύ! Η Σοφία από τη μια δεν πίστευε πως μου άρεσε κάτι τέτοιο, από την άλλη συνέχιζε “το καθημερινό σας φάρμακο ενάντια στην μουρτζουφλιά και την κακή διάθεση?
Χάπι… κι εσύ μπορείς.. γνωστές παρενέργειες: ακατάσχετο γέλιο, αποσυντονισμός της κακής διάθεσης..”

Τι καλύτερο λοιπόν; Ένα χάπι ευτυχίας. Λίγο κάθε μέρα, να κάνει το χειλάκι μας να σκάει.

Σας περιμένουμε κι εσάς να μοιραστείτε μαζί μας το δικό σας happy χάπι. Είναι πραγματικά εύκολο. Και περιμένω τις εντυπωσεις σας 🙂

Μοιράσου τη χαρά σου… το γέλιο είναι μεταδοτικό! Το είπε και η Άσπα!

3 thoughts on “Hapiblog!

  1. Sophia

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Η Σοφία, ακόμα δεν πιστεύει ότι σου άρεσε αυτό!!! Τι να γίνει όμως, ως σωστή νονά, θα παίρνω στο hapi λαμπάδα και παπούτσια το Πάσχα, και θα φροντίζω για την καλλιέργειά του!!!
    ;-ΡΡΡΡΡΡ

  2. Ναυσικά

    Πάντα άξια νονά! Και εμένα μου αρέσει τρελά το ονοματάκι! Εύχομαι να το γεμίσουμε θετικές σκέψεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.