Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Πρώτο βράδυ

Μετά από τόσες και τόσες μέρες αναμονής, επιτέλους σήμερα θα κοιμηθούμε πρώτη μέρα στο σπίτι μας!Η ενδοδαπέδια δουλεύει. Άναψε σήμερα το πρωί και μπορώ να πω πως τώρα είναι τέλεια εδώ μέσα! Έχουμε ζεστό νερό, έχουμε μάτια και φούρνο που δουλεύουν στην κουζίνα μας! Αύριο θα είναι και το πρώτο φαγητό που θα μαγειρέψω! Είμαι ενθουσιασμένη!

6 thoughts on “Πρώτο βράδυ

 1. Kira Post author

  Εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι στο καινούριο σας σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις το σπίτι που σου αρέσει!

 2. Julia Dream Post author

  Καλορίζικο παιδιά! Να το χαρείτε, να μαγειρέψετε πολλά πολλά νόστιμα φαγητά, να δείτε τις πιο όμορφες ταινίες, να διαβάσετε τα πιο καθηλωτικά βιβλία και τα παιδιά να παίξουν τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια τους! Να είστε καλά!!! 🙂

 3. koyan Post author

  Καλά όλα τα παραπάνω, αλλά το καλύτερο κατά την άποψή μου είναι άλλο:
  Τα παιδιά εχτές βγήκαν από το σπίτι, βρήκαν τους φίλους τους από τα διπλανά σπίτια και έπαιξαν έξω από το σπίτι. Στην αυλή. � αρ’ ότι και το άλλο σπίτι είχε αυλή, δεν είχε παιδιά, και ακόμα και αυτά που είχε λόγω του ότι ήταν δίπλα σε δρόμο ήταν όλα κλειστά γύρω γύρω. Εδώ είναι γειτονιά.
  Τα παιδιά έπαιξαν έξω από το σπίτι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος, που χέστηκα και άν γύρισαν με τα ρούχα τους και τα παπούτσια τους γεμάτα λάσπες, και θεωρώ το να είναι το καινούργιο σπίτι βρώμικο μικρή τιμή να πληρώνεις για αυτό….

 4. Sophia

  Χιχιχι, τέλειααααα!!! Είναι φανταστικά να έχεις γειτονιά να παίζεις, και μάλιστα στην περιοχή που είσαστε εσείς που έχει και λίγη φύση τριγύρω!!!! Όσο πιο βρώμικο γυρίζει ένα παιδί από παιχνίδι, τόσο πιο πολύ έχει ευχαριστηθεί το παιχνίδι του, άλλωστε, για αυτό υπάρχουν και τα πλυντήρια!!! Ακόμα θυμάμαι τα καλοκαίρια που παίζαμε στα δρομάκια και το κάστρο της Πύλου (τότε βοσκάγαν πρόβατα μέσα με τον σκύλο να μας παίρνει στο κυνήγι, δεν είχε την τωρινή του γκλαμουριά) και τα στενά της Φοινικούντας! Γυρνάγαμε στο σπίτι σιχάματα!!!
  Για το φούρνο σας πάντως, έχω να πω πολύ καλά λόγια (ζήτω τα μπισκότα!!!!!!)
  ;-D

 5. Αυγερινός και Γκούντρουν

  Μπράβο παιδιά! Καλορίζικο, να το χαιρόσαστε. Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε λίγο και -που θα πάει- από τώρα αρχίζουν τα καλύτερα.

  Έπεσα κατά τύχη στο site σας και ήταν μεγάλη διασκέδαση να διαβάζω ιστορίες που μοιάζουν βγαλμένες από τη δική μας καθημερινή ζωή.

  Ζούμε στην Κεφαλλονιά, έχοντας κάνει πριν από δύο χρόνια το τόλμημα να εγκαταλείψουμε το κλεινόν άστυ. Κομπιουτεράς εγώ και δασκάλα μουσικής η γυναίκα μου, με δύο μικρά παιδιά και με -τι άλλο?- οικοδομή σε εξέλιξη, καταλαβαίνετε ότι όσα διαβάζουμε εδώ μοιάζουν βγαλμένα από το οικογενειακό μας ημερολόγιο. Αν το θελήσει ο …θεός των οικοδομών ελπίζουμε α χαρούμε το σπίτι από το καλοκαίρι.

  Να περάσετε καλές γιορτές, να χαιρόσαστε τα παιδιά σας και τη νέα σας φωλιά.

  Αυγερινός + Γκούντρουν από Κεφαλονιά

 6. Στέλλα Post author

  Αυγερινέ και Γκούντρουν σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε τα ίδια και για εσάς.
  Είναι πάντα ωραίο να διαβάζεις και να μαθαίνεις πως υπάρχουν και άλλοι που περνάνε τα ίδια, και επίσης άλλοι που προτιμούν την επαρχία!
  Σας ευχομαι να είναι έτοιμο το σπίτι σας το καλοκαίρι, όπως ελπίζετε. Ένα έχω να πω, κάντε κουράγιο στο τέλος… Εκεί είναι τα δύσκολα, αλλά όταν περάσουν… αποζημιώνεσαι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.