Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ταχινόπιτα ή ελιόπιτα; και τα δυο!

Και η σημερινή μας μέρα κύλησε τέλεια, γεμάτη από τα πάντα.

Το πρωί τσακίσαμε τα ντόνατς που είχαν ξεμείνει από χτες. Τη δεύτερη μέρα φέρνουν περισσότερο σε ψωμάκια αφράτα κι έτσι ήταν τέλεια με τυράκι (χαλούμι, τι άλλο;;; ). Και αφού είχαμε χλαπακιάσει ένα κάρο ντόνατς (άλλωστε πρέπει να δοκιμάσουμε τι έχει γίνει σε όλες τις γεύσεις), ήρθε και ο Γιώργος με μια τσάντα από το φούρνο, γεμάτη με ταχινόπιτες και ελιόπιτες. Δεν αντισταθήκαμε! Η ταχινόπιτα ήταν με μέλι και μου άρεσε πολύ περισσότερο από την απλή που είχαμε φάει την προηγούμενη φορά. Είχε μια πιο απαλή γεύση και σου άφηνε στο τέλος αυτό τον υπέροχο συνδιασμό ταχίνι-μέλι. Για την ελιόπιτα τι να πω, μου αρέσει σε όλες τις μορφές!

Αχ μου τρέχουν τα σάλια μόνο που τη βλέπω...

Μια που μείναμε σπίτι λόγω πυρετού του μικρού, αποφασίσαμε να χαλαρώσουμε και να παίξουμε. Ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια είναι τα τύπου hidden objects που προσπαθείς να βρεις συγκεκριμένα αντικείμενα μέσα σε μια εικόνα, και περάσαμε έτσι κάμποση ώρα, 6 άτομα μπροστά σε μια οθόνη να ψάχνουμε για μανταλάκια, στάμπες και ποτιστήρια! Μετά παίξαμε ένα μίνι τρίβιαλ, με ερωτήσεις από ταινίες της Pixar και ρίξαμε απίστευτο γέλιο προσπαθώντας να θυμηθούμε πως έλεγαν τον πατέρα του Ρεμί ή τον ιδιοκτήτη του τσίρκου στα  Ζουζούνια!

Μετά το φαγητό πήγαμε βόλτα στο Mall να συναντήσουμε άλλη γνωστή από τις Συνταγές και να πιούμε καφεδάκι και να γελάσουμε -φυσικά- και μετά γυρίσαμε πίσω για… να φάμε και πάλι! Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε ντολμαδάκια με ρύζι και κιμά, σε κόκκινη σάλτσα, τυλιγμένα όμως με μολόχα. Τα συνοδέψαμε με γιαουρτάκι και ήταν εξαιρετικά νόστιμα!

Τα χεράκια της κυρά Σταυρούλας κάνουν θαύματα!

Η μέρα έκλεισε και πάλι με παιχνίδι. Ουίστ με 6 άτομα και πολύ γέλιο (μα ό,τι και να κάνουμε, γελάμε βρε παιδί μου!!! )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.