Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ο Γιώργος παίρνει την εκδίκησή του!

Μετά από 40 μέρες ήρθε η ώρα να βγει ο παλιογύψος! Και ενώ στην αρχή έλεγε πως θα τον κρατήσει ενθύμιο και θα τον κρεμάσει στο δωμάτιό του και θα έχει να τον βλέπει αυτόν και όλα όσα του έχουν γράψει επάνω, μετά από όλο αυτό τον καιρό, άλλαξε εντελώς γνώμη. Όχι μόνο δεν ήθελε να τον κρατήσει, ήθελε να τον καταστρέψει εντελώς! Εντάξει, όχι εντελώς. Κράτησε το κομμάτι με τον δράκο που του είχα ζωγραφίσει εγώ. Κατά τα άλλα όμως, ήρθαν και οι φίλοι του και… ευχαριστήθηκαν καταστροφή!

Φυσικά δε γινόταν να μην τραβήξω βιντεάκι αυτή την ιστορική στιγμή! Αν θέλετε μπορείτε κι εσείς να τους απολαύσετε να καταστρέφουν τον γύψο. Και μη νομίζετε πως είναι μια απλή καταστροφή. Υπάρχει και συνήγορος υπεράσπισης αλλά και συνήγορος κατηγορίας (ή κατήγορος κατηγορίας…)!!!! Ένοχος ο κατηγορούμενος! Στην πυρά! Ή τέλος πάντων, στη βαριοπούλα!

(και να πω πως το βιντεάκι είναι τραβηγμενο με την βιντεοκάμερα της Panasonic που μας ήρθε δώρο και χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί έχει σαφώς ανώτερη ποιότητα από τη φωτογραφική μηχανή που είχα μέχρι τώρα….)

3 thoughts on “Ο Γιώργος παίρνει την εκδίκησή του!

 1. Ναυσικά

  Ααααααααααααχ, το ευχαριστήθηκα! Καλά να πάθει ο παλιογύψος! Σιδερένιος Γιώργο!!!

 2. Θανάσης

  Επι σκοπον! ΥΔΩΡ!
  Το βιντεο ειχε ενδιαφερον απο πολλες αποψεις.

 3. Στέλλα Post author

  Θανάση μου συμφωνώ. Πολύ θα με ενδιέφερε να ακούσω αυτές τις απόψεις (και να τις συγκρίνουμε 🙂 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.