Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Λίγο τσιμέντο ακόμα

Παρότι δεν θέλουμε γενικώς να ρίξουμε πολύ τσιμέντο γύρω γύρω, είναι απαραίτητο να ρίξουμε εκεί που θα αφήνουμε το αυτοκίνητο, γιατί τόση πολύ λάσπη δεν αντέχεται. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα του και αυτουνού και αφού (εντελώς κλασικά) ο μάστορας μας έστεισε 2-3 εβδομάδες, ήρθε το Σάββατο. Υποτίθεται πως σήμερα θα έρθει να ρίξει και το τσιμέντο.

100_0199.jpg

Από την άλλη αρχίσαμε όμως και την περιποίηση του κήπου και φυτέψαμε το πρώτο δεντράκι μας, μια μικρή συκιά. Θα πρέπει να κανονίσουμε να έρθει ένα τρακτεράκι για να σκάψει λίγο το χώμα μας, ώστε να αρχίσω να φυτεύω και άλλα. Ήδη έβαλα στο μάτι μια μηλιά και μια βερικοκιά και φυσικά πρέπει να κανονίσω και τις καλοκαιρινές σαλάτες μας, με ντοματούλες, αγγουράκια κλπ.

5 thoughts on “Λίγο τσιμέντο ακόμα

 1. πρεζα tv

  Δεν μου αρεσει καθολου το τσιμεντο.Θα μπορουσατε να το ειχατε διαμορφωσει με πετρα…

 2. Sophia

  Έχεις να ρίξεις καλό βρέξιμο όταν σας το ρίξει το τσιμέντο πάντως!!! Α, και είμαι περίεργη να δω σε πόσα μέρη θα έχει πατουσίτσες από την Κίκα!!! Άντε βρε, τσιμέντο να γίνει (και μετά πέτρα από πάνω, ε???). Πρέπει να πω πως από ό,τι φαίνεται, καλά σας το έχει βάλει το πλέγμα και τα σχετικά, πιθανόν να χρειαζόνταν λίγο περισσότερος χώρος για την ελιά αλλά μάλλον όχι τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα.
  ;-D

 3. Στέλλα Post author

  ναι, αυτό είναι το σχέδιο, να μπει πέτρα από πάνω μετά (όταν θα υπάρχουν και τα χρήματα 🙂 )
  Αυτό για την ελιά το σκέφτηκα και εγώ, αλλά νομίζω πως εντέλει καλό είναι έτσι…
  Όσο για την Κίκα… αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Και δεν είναι και μόνο η Κίκα! Φαντάσου όλα τα σκυλιά της γειτονιάς εδώ! θα έχουμε και τζάμπα σχέδιο στο τσιμέντο!

 4. Ροδομιχάλης

  Μπετόν ρε παιδιά, μπετόν λέγεται ή σκυρόδεμα ελληνιστί… Τσιμέντο είναι η σκόνη στα σακιά των 50kg με τον Ηρακλή στη φάτσα!!! (Συγνώμη αν ακούγομαι ξερόλας, δεν είναι στις προθέσεις μου)!

 5. Στέλλα Post author

  !!! Χωρίς πλάκα τώρα, δεν ήξερα πως έτσι έτοιμο δεν λέγεται τσιμέντο…
  Και πάντα αναρωτιώμουνα γιατί αυτά τα δύο έχουν το ίδιο όνομα και πως και δεν μπερδεύονται όλοι που και η σκόνη και το έτοιμο πράγμα έχουν το ίδο όνομα…
  Πάντως θα είχε πλάκα ο τίτλος “Λίγο σκυρόδεμα ακόμα”!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.