Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Γιατί μαμά μας το έκανες αυτό;;;

Μετά το Πάσχα έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις με τα παιδιά περί υγιεινής διατροφής. Θεωρώ πως όλοι μας φάγαμε περισσότερα γλυκά από το λογικό και είπαμε πως πρέπει να τα περιορίσουμε. Επίσης πως πρέπει να τρώμε πιο πολλά λαχανικά, γιατί έχουν βιταμίνες, καθώς και το τι μας βοηθάει να μεγαλώσουμε και να είμαστε υγιείς σε αντίθεση με άλλα που μας κάνουν να παχαίνουμε και να αρρωσταίνουμε κλπ κλπ.

Παρότι εγώ λοιπόν κάνω κάθε προσπάθεια να φτιάχνω νόστιμα και υγιεινά φαγητά, αυτά μου κάνουν μουτσουτσούνια και δεν τρώνε τίποτα. Και δεν μιλάω τώρα μόνο για λαχανικά και πατατούλες γιαχνί, αλλά ούτε το μαριναρισμένο σουβλάκι κοτόπουλου (που ήταν υπέροχο!). Εκεί λοιπόν εγώ τα πήρα τελείως και τους άρχισα την κατσάδα. Που εγώ τους μαγειρεύω και αυτά δεν τρώνε, που κάνω τόσο κόπο και αυτά δεν κάνουν καμιά προσπάθεια, που δεν είναι δυνατόν εγώ να κάθομαι να βάζω το κοτοπουλάκι να μαριναριστεί για να είναι ζουμερό και αυτά να μου λένε πως είχε φυλλαράκια και γι’αυτό δεν το φάγανε (ρίγανη) κλπ κλπ κλπ

Στο τέλος λοιπόν τους λέω: Αφού είναι έτσι τα πράγματα, εγώ δεν σας ξαναμαγειρεύω. Τέλος! Από εδώ και πέρα θα τρώτε απ’έξω μόνο πίτσες, σουβλάκια και κοκακόλες! (χαχαχαχαχαχα)

Και τα παιδιά μου έβαλαν και τα δύο αμέσως τα κλάματα! “Γιατί μαμά μας το έκανες αυτό;;;” Και για να γλυτώσουν αυτή την τρομερή τιμωρία, από την επόμενη μέρα φρόντισαν να τρώνε όλο τους το φαγητό (που μάλιστα ήταν βραστά λαχανικά χαχαχαχαχα)!!!

3 thoughts on “Γιατί μαμά μας το έκανες αυτό;;;

  1. Δήμητρα

    Καταπληκτική ιδέα! Μου φαίνεται με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω κι εγώ. Δεν θα αναφέρω σουβλάκια όμως. Πίτσες και κόκα κόλες αρκούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.