Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Διακοσμούμε πετρούλες

Αυτό το σαββατοκύριακο κύλισε πολύ… σπιτίσια… Ο Κωνσταντίνος λείπει, ο  καιρός δεν ήταν καλός… Οπότε μείναμε μέσα, είδαμε ταινίες, μαγειρέψαμε και βρήκαμε και την ευκαιρία να φτιάξουμε τις βιβλιοθήκες των παιδιών. Αυτό το τελευταίο είναι λιγάκι σαν τα μαρτύρια του Ταντάλου… Τη μια εβδομάδα τη φτιάχνεις (ΟΛΗ την εβδομάδα… ούτε που μπορείς να φανταστείς την ποσότητα της δουλειάς που έχει…) και την επόμενη είναι ξανά βομβαρδισμένη! Αλλά πρέπει να γίνει κάποια στιγμή ο καθαρισμός, όσο και να τρομάζεις και μόνο με τη σκέψη.

Τέλος πάντων, ανάμεσα σε όλα τα άλλα τα μη διασκεδαστικά, βρήκαμε και λίγο χρόνο να ασχοληθούμε με τις κατασκευές μας. Αυτή τη φορά βάψαμε πετρούλες. Είχαμε μαζέψει μερικές πετρούλες από την παραλία που ήταν εντελώς επίπεδες και σχετικά μικρές. Τις βάψαμε λοιπόν και μετά πήραμε ιδέες από το ίντερνετ και το Pinterest και κάναμε ζωγραφιές επάνω. Το αποτέλεσμα εμένα με ενθουσίασε!

Το μανιτάρι και τη μελισσούλα τα έφτιαξε η Ιωάννα, ενώ ο Γιώργος έκανε το ελεφαντάκι. Εγώ έφτιαξα τις υπόλοιπες. Είναι βαμμένες με τέμπερες και πινελάκια, εκτός από το μαύρο περίγραμμα που έγινε με μαρκαδόρο.

Περάσαμε πολύ ωραία ζωγραφίζοντάς τες! Μετά τις περάσαμε βερνίκι (δεν είμαι σίγουρη πως το χρειάζονταν, αλλά καλού κακού) και τέλος τους κόλλησα μαγνητάκια και τις βάλαμε στο ψυγείο μας!

Έχετε μήπως καμιά ιδέα τι άλλο μπορούμε να κάνουμε τέτοιες πετρούλες;

2 thoughts on “Διακοσμούμε πετρούλες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.