Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Αγαπημένες σειρές

Την τελευταία χρονιά το έχουμε ρίξει πολύ στις σειρές. Όχι φυσικά της τηλεόρασης, αλλά σε dvd. Τα παιδιά κοιμούνται νωρίς κι έτσι δεν έχουμε και πολλά πράγματα να κάνουμε. Η τηλεόραση έχει όλο μπούρδες, είμαστε και λίγο κουρασμένοι από όλη την ημέρα, έτσι ένα επεισόδιο από την αγαπημένη μας σειρά (20 ή 40 λεπτά) είναι η καλύτερη λύση για χαλάρωση. Μετά λίγο διάβασμα και ύπνο.

Έτσι έχουμε δει: Όλα τα “Φιλαράκια”. Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη σειρά. Είναι η μόνη που μπορώ να βλέπω ξανά και ξανά, όλες τις ώρες, σε όποια διάθεση και αν είμαι.
Όλο το “Sex and the City”. Τέλειο.

Τις 3 σαιζόν “CSI” που έχουν κυκλοφορήσει. Ίσως να έχουμε ένα μικρό πρόβλημα που μας αρέσει να βλέπουμε τόσους φόνους… Μερικές φορές είπα πως “φτάνει δεν αντέχω άλλο”, αλλά δεν παύει να είναι μια σειρά που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, άκρως εθιστική. Είμαι σίγουρη πως θα κάνω ένα ποστ αποκλειστικά για αυτή.
Και από εκεί και πέρα κάμποσες σειρές επιστημονικής φαντασίας. Firefly, Babylon 5, Star Trek TNG, Deep Space 9, λίγο Farscape…

Είμαστε τηλεορασάκηδες; Δεν νομίζω. Βλέπουμε αρκετή τηλεόραση, αλλά κάνουμε και άλλα πράγματα. Διαβάζουμε, παίζουμε, φτιάχνουμε, πάμε βόλτες. Ή μήπως είναι όλα αυτά δικαιολογίες;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.