Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ο κλέψας του κλέψαντος ν.2

Ο Μεγάλος Αδερφός είναι ΕΔΩ.
Το site “Οι Συνταγές της Παρέας” είναι το χόμπυ μου. Έχω επενδύσει (και επενδύω καθημερινά) πολλές ώρες της μέρας μου ψάχνοντας, φτιάχνοντας και τελειοποιώντας αυτό το site. Μου αρέσει λοιπόν να βλέπω πόσοι μπαίνουν, από που με βρίσκουν, τι βλέπουν και άλλες τέτοιες μεγαλοαδερφικές πληροφορίες.
Ψάχνοντας λοιπόν τις πηγές από όπου με βρίσκει ο κόσμος, ανάμεσα στο γούγλη και το ιν που είναι αναμενόμενα, βρίσκω και μια περίεργη διεύθυνση ξανά. Πάω λοιπόν εκεί και φυσικά βρίσκω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το site μου, με κομμένο το τραπεζομάντηλο του body και βαλμένο ολόκληρο μέσα σε ένα μαύρο πλαίσιο. Οι τύποι έχουν ένα site (ο θεός να το κάνει) με διάφορες πληροφορίες (φαντάζομαι το πηγαίνουν για πόρταλ) και ήθελαν να έχουν και συνταγές. Έτσι αν πατήσει κάποιος το link που έχουν για Συνταγές, τους πάει, όχι στο δικό μου όπως έκαναν οι άλλοι, αλλά στο δικό τους, μέσα στο οποίο υπάρχει σε ένα frame μέσα όλο το site μου. Φαίνεται κανονικά σαν δική τους δουλειά.
Περιττό να πω πως εξοργίστηκα. Πραγματικά έγινα μπαρούτι.
Τους έστειλα ένα mail λέγοντάς τους πως θα εκτιμούσα αν είχαν τουλάχιστον ένα link για το site μου και να αναφέρουν την πηγή.
Αν με αγνοήσουν, όλο και κάτι θα βρω να κάνω. Είμαι καλή και ήρεμη, αλλά αυτοί θα βγάλουν όλη τη Λουκρητία Βοργία από μέσα μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.