Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Παρουσίαση βιβλίου: Cookies

Πέρισυ τέτοια εποχή περίπου, είχα πάει στην παρουσίαση της Αθηνάς Πάνου (γνωστής ως Sugar Buzz) του βιβλίου της Cupcakes. Τώρα έβγαλε καινούριο βιβλίο, ένα ωραίο και λαχταριστό βιβλίο για μπισκότα, το Cookies, και με κάλεσε να το παρουσιάσουμε μαζί. Δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά, αφού είναι γνωστή η εκτίμηση που της έχω!

Η παρουσίαση έγινε στο Public Καλαμάτας, την Παρασκευή στις 7. Πήγα από εκεί πιο νωρίς, μαζί με την Ιωάννα, ώστε να βοηθήσουμε και στο στήσιμο. Η Ιωάννα φυσικά και όπως πάντα, ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμη να βοηθήσει σε όλα. Να στήσει τα μπισκότα, τις χαρτοπετσέτες, να βγει μαζί μας σε όλες τις φωτογραφίες… Ίσα που κατάφερα να την κάνω να μην κάτσει και ανάμεσά μας δηλαδή!

Η αλήθεια είναι πως είχα ένα άγχος για την παρουσίαση, πώς θα ήταν, τι θα λέγαμε… Αλλά κύλησε πολύ φυσικά, σα μια κουβεντούλα φιλική και πέρασα πάρα πολύ ωραία! Και βέβαια δοκίμασα και από τα τέλεια μπισκότα της Αθηνάς (όσα και να είχε φτιάξει, πάλι θα εξαφανίζονταν, ήταν σίγουρο).

Θολή το ξέρω, αλλά είναι η μόνη που βρήκα που φαινόμαστε οι δυο (τρεις) μας και τα μπισκότα μαζί…

Τα αλμυρά μπισκοτάκια με θυμάρι, που λάτρεψε η Ιωάννα

Το βιβλίο λοιπόν έχει μέσα 30 συνταγές για μπισκότα, γλυκά και αλμυρά (ξέρετε, για συνοδεία μπυρίτσας…), καθώς και πολλές συμβουλές για να σας πετυχαίνουν τα μπισκότα σας. Όπως καταλάβατε, το προτείνω!

(οι φωτογραφίες είναι από φίλες που τράβηξαν εκείνη την ώρα και τις ανέβασαν μετά στο facebook)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.