Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

10 – 8

10 χρόνια γνωριμίας, 8 χρόνια γάμου.
Μπορώ με σιγουριά να πω πως αυτή η επέτειος ήταν η καλύτερη όλων! Περάσαμε (μαζί με τα παιδιά βέβαια), πεντέμιση ώρες στις νεροτσουλήθρες!
Το διασκεδάσαμε όλοι πάρα πολύ. Τα παιδιά δεν κάθησαν κάτω ούτε μισή ώρα συνολικά και όταν πια είπαμε να γυρίσουμε πίσω, δεν φέραν αντιρρήσεις! Φανταστείτε κούραση. Αφού μετά κοιμήθηκε μέχρι και ο Γιώργος! Τα ξεκάναμε!
Αλλά κι εμείς δεν κάτσαμε μόνο να τα κοιτάζουμε. Ο Κωνσταντίνος πέρασε από όλες τις νεροτσουλήθρες, ενώ εγώ που είμαι πιο κλανιάρα, άφησα τις δύο πιο φοβηστικές…
Γυρίσαμε πίσω ψόφιοι, ξεκουραστήκαμε λίγο και μετά συνέχεια στη διασκέδαση με πίτσες, μπυρίτσες και καλή παρέα.
Γι’αυτό λοιπόν ανακυρήσσω αυτή την επέτειο ως την καλύτερη όλων, με δεύτερη την πρώτη μας επέτειο που είχαμε περάσει στο Πιλ Πουλ.
Εύχομαι να τα εκατοστήσουμε αγαπημένε μου, πολυαγαπημένε μου Κωνσταντίνε και να περνάμε πάντα τόσο καλά.
Σε λατρεύω.

5 thoughts on “10 – 8

 1. Sophia

  Άντε, άντε, και στις επόμενες επετείους, εύχομαι να νικήσεις και τις υπόλοιπες νεροτσουλήθρες!!!! (Πωπω, πήγε κιόλας 10 ο μήνας? Καλέ, που πάει ο χρόνος? Άμα τον πετύχετε πουθενά, να τον ρωτήσετε, γιατί εγώ τον έχω χάσει τελείως!!!!)
  Υπογραφή: το αριστερό σας πόδι!
  ;-D

 2. philos

  Πάντα η πρώτη επετειος είναι αξέχαστη (και ειδικά στην ταράτσα του Πιλ Πουλ, οπου εκεί είχαμε εγώ και η γυναίκα μου την περσινή μας επέτειο!!!)
  Να τις εκατοστήσετε πάντα αγαπημένοι και όλοι μαζί!

 3. Julia Dream

  Ευχομαι πάντα μα πάντα να βλέπετε ο ένας τον άλλο και να χαμογελάτε! Για όσα έχετε ζήσει και για όσα θέλετε να ζήσετε μαζί! Να τα χιλιάσετε! 🙂

 4. Pingback: Alas resort and spa | Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.