Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Φρουτοπία

Είναι μία, μόνο μία, η ονειρεμένη Φρουτοπία….

Στο κάστρο χτες το βράδυ, είχε παράσταση η πειραματική σκηνή. Πήγαμε φυσικά με τα παιδιά καθώς και με ένα ζευγάρι φίλων με το παιδί τους που είχαν έρθει από Αθήνα.

Έχοντας βέβαια πολύ περισσότερες κοπέλες στο θίασο από ότι άντρες, σε πολλούς χαρακτήρες είχαν αλλάξει φύλο και έτσι είχαμε την Αιμιλία το μήλο, τη σερίφη, την διευθύντρια της Εφημερίδας, την Ανανίτσα το πεπόνι κλπ. Αλλά ήταν μια πολύ όμορφη παράσταση, που χαροποίησε και εμάς και τα παιδιά. Η Ιωάννα μάλιστα ζήτησε να πάμε και την επόμενη μέρα (ήξερε πως θα έχει δύο παραστάσεις), ακόμα και όταν της εξηγήσαμε πως δεν θα έχει διαφορετικό επεισόδιο στη δεύτερη παράσταση.

Επίσης ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκα στο κάστρο. Κανα δυό φορές που το είχα επιχειρήσει ήταν κλειστό. Βέβαια ακόμα και όταν είναι ανοιχτό, είναι ένα μικρό κομμάτι του από όσο ξέρω γιατί το υπόλοιπο έχει κριθεί επικίνδυνο μετά από κάποιο σεισμό. Αλλά ήταν πολύ όμορφα να κάθεσε στο αμφιθέατρο του κάστρου, να βλέπεις παράσταση και από πίσω όλα τα φώτα της Καλαμάτας.

Και βέβαια η βραδιά συνεχίστηκε με μπύρες, πορτοκαλάδες και ποικιλίες (τα θεάματα τα κάναμε, έπρεπε να γίνει κάτι τώρα και για τον άρτον). Και τα τρία παιδιά ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, αφού δυό μέρες ήταν συνέχεια μαζί (μέχρι που κοιμήθηκαν και μαζί!) με μπόλικο παιχνίδι, μπάνιο, βόλτες και ακόμα πιο μπόλικο ξενύχτι! Αλλά ήταν δύο πολύ όμορφες μέρες για όλους μας, όπως είναι πάντα οι μέρες όταν έχει κανείς καλή παρέα.

Δείτε πληροφορίες και επεισόδια της Φρουτοπίας:

One thought on “Φρουτοπία

  1. Pingback: Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα » Blog Archive » Μορμόλης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.