Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Καλοκαιράκι

Έχω καιρό να γράψω. Έχει μπει όμως το καλοκαιράκι και φροντίζω να απέχω από τον υπολογιστή μου όσο γίνεται περισσότερο! Δεν γίνεται άλλωστε και τίποτα το σημαντικό ή το ιδιαίτερο. Οι μέρες κυλάνε ήρεμα.

Τα πρωινά δουλειά. Η Ιωάννα πηγαίνει για τένις (το νέο μας ενδιαφέρον), ο Γιώργος έχει τις δικές του ασχολίες, παρακολουθώντας ένα course στο coursera και φτιάχνοντας κόσμους στο Minecraft. To απόγευμα μπανάκια και ηρεμία. Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε αργά, αφού μέχρι και τις αρχές Ιούνη είχε κρύα και βροχές. Πρώτη φορά ξεκινήσαμε τόσο αργά τα μπάνια. Όμως πλέον αυτά αποτελούν παρελθόν και σπάνια χάνουμε μπανάκι.

Τα μαθήματα έχουν πλέον τελειώσει όλα. Ο Γιώργος πήρε μέρος και στην τελική γιορτή του Ωδείου, στην ορχήστρα, παίζοντας κλαρινέτο.

Μπορεί να έχει μπει Ιούλιος, αλλά σχέδια για διακοπές έχουμε κάνει ελάχιστα. Κάτι τριήμερα εδώ κι εκεί έχουμε οργανώσει. Θα κάνουμε βέβαια διακοπές, αλλά πότε, πού και με ποιόν, άγνωστο. Μέχρι τότε ευχαριστιόμαστε τον καλό καιρό στον όμορφο κήπο μας, στην αιώρα, με φίλους και παιχνίδια, με μπάνια, με βραδινές εξόδους.

Εύχομαι την ίδια ηρεμία και καλοπέραση και σε σας!

2 thoughts on “Καλοκαιράκι

  1. gaitanaki (eliza)

    Δεν χρειάζεστε να πάτε κάπου εσείς που έχετε τη θάλασσα στα πόδια σας! Καλό καλοκαίρι! Εμείς έχουμε άλλες δυό βδομάδες σχολείο ακόμα. Τουλάχιστον δεν έχουμε τη ζέστη σας! Μια βουτιά και για μένα παρακαλώ!

  2. Στέλλα Post author

    Αυτό είναι αλήθεια, έχουμε τη θάλασσα στα πόδια μας. Γι’ αυτό δεν αγχωνόμαστε κιόλας ιδιαίτερα. Όμως διακοπές δεν είναι μόνο τα μπάνια 🙂 Διακοπές είναι να φεύγεις λίγο από το σπίτι και τα συνηθισμένα, να ξεφεύγεις, να κάνεις κάτι διαφορετικό, να βλέπεις άλλα πράγματα. Να μη δουλεύεις, να μην έχεις υποχρεώσεις (καλά, παντού τις έχεις αυτές δηλαδή, αλλά τουλάχιστον όχι τόσες). Οπότε γι αυτό τις αποζητώ 🙂
    Θα κάνουμε πάντως βουτιά και για σένα, σήμερα κιόλας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.