Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το μαγείρεμα τότε και τώρα

Πριν 7 χρόνια περίπου, είχαμε κάνει ένα βίντεο με τα παιδιά να φτιάχνουν τυροπιτάκια. Στην ουσία ο Γιώργος έφτιαχνε και η Ιωάννα ήταν ο καλός βοηθός. Η εμφάνισή της ήταν πολύ μικρή σε διάρκεια.

Φαίνεται καλύτερα εδώ, που έφτιαξαν κουλουράκια πορτοκάλι – κανέλα μαζί

Σήμερα κάναμε ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο μαγειρεύω εγώ αυτή τη φορά και είναι βοηθός η Ιωάννα. Φτιάξαμε σολομό με ταλιατέλες. Η διαφορά νομίζω είναι εντυπωσιακή!

Το ωραίο είναι πως υπάρχει ιστορία πίσω και από τα τρια αυτά βίντεο. Τα δύο πρώτα είχαν γίνει για να απασχοληθεί κάπως ο Γιώργος. Είχε χτυπήσει τότε το κεφάλι του και απαγορευόταν να διαβάσει / δει τηλεόραση / πάει σχολείο κλπ κλπ Κάπως έπρεπε να περάσει την ώρα του, οπότε το ρίξαμε στο μαγείρεμα και έγιναν τα ωραία αυτά βίντεο που έχουν γίνει πλέον κλασικά!

Το δεύτερο έγινε γιατί η Ιωάννα κέρδισε στην Αθήνα, στην κοπή της πίτας των Συνταγών, το κεραμικό μαχαίρι. Υποσχέθηκε λοιπόν βίντεο στο οποίο θα το χρησιμοποιεί. Είχε βέβαια ελάχιστο χρόνο ελεύθερο, καθώς είναι περίοδος διαγωνισμάτων, όμως το καταφέραμε!

Θέλω να κάνουμε ένα βίντεο τώρα και με τα δυο παιδιά μαζί, για πλήρη σύγκριση με το βίντεο των τυροπιτακίων!

One thought on “Το μαγείρεμα τότε και τώρα

  1. gaitanaki (eliza)

    πολύ πλάκα έχουν! Και η δυνατότητα σίγκρισης είναι πραγματικά ένας λόγος να συνεχίσει κανείς να μπλογκάρει!
    Βραβειάκι από μένα με την επιθυμία να χαρείς και να μάθω κάτι περισσότερο για σένα και το μπλογκ σου.

    https://offtoanationoftwo.wordpress.com/2015/02/12/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-liebster-award/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.