Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Θεσσαλονίκη

Κάτι η Ιnfosystem, κάτι το Joomla event, κάτι που ήθελα ένα ταξιδάκι με τρένο εδώ και καιρό, τον έπεισα τον Κωνσταντίνο να πάμε (όχι ότι δυσκολεύτηκα και πολύ). Εμπειρίες:

Ταξίδι με τρένο τέλειο. Ήμασταν με καλή παρέα κιόλας και η ώρα (ειδικά στην επιστροφή) πέρασε πολύ γρήγορα. Καθόλου κουραστικό, μακάρι να μπορούσαμε να πάμε παντού έτσι.

Η Infosystem χάλια. Νομίζω πως την έφαγε η dte. Μέσα σε μισή ώρα την είχες γυρίσει όλη και δεν είχες δει και τίποτα. Ας είναι καλά το δωρεάν Internet Cafe που είχαν μέσα και πέρασε η ώρα μέχρι τη συνάντηση με παιχνίδι.

Η συνάντηση με τα παιδιά του joomla πάρα πολύ καλή. Και οι παρουσιάσεις είχαν ενδιαφέρον, αλλά το κυριότερο, γνωρίσαμε κόσμο, μιλήσαμε για δουλειά, μάθαμε και μερικά κολπάκια. Και μετά… Ε από το μετά έχετε δει ήδη φωτο. Είχαν κλείσει τραπέζι από πριν, αλλά δεν ξέραμε που. Όταν είδαμε το κέντρο μας έπιασε κόλπος! Η πρώτη ερώτηση όλων ήταν: ποιός παντρεύεται; Το πιο κιτς κέντρο για δεξιώσεις που έχω βρεθεί, με σκυλούδες, κλαρίνα και λουλουδούδες! Τι πάθαμε βραδιάτικα… Αλλά στη συνέχεια παραδεχτήκαμε όλοι πως διασκεδάσαμε εκεί πολύ περισσότερο από ότι θα διασκεδάζαμε οπουδήποτε αλλού, αφού γελάσαμε με την καρδιά μας σχολιάζοντας τους μουσικούς και το περιβάλλον.

Η Θεσσαλονίκη όμορφη για μεγαλούπολη. Έχει μερικά κτήρια ανεπανάληπτα. Δεν έχω δει τέτοια αρχιτεκτονική αλλού. Αλλά όπως και να το κάνεις είναι μεγαλούπολη. Κίνηση, κόσμος… Δεν είμαι εγώ για τέτοια. Όσο πρόλαβα έφαγα. Και τα μεζεδάκια μας και τα γλυκά μας. Και τσουρέκι από του Τερκενλή και καζάν ντιπί από του Χατζή (γιατί τα άλλα του γλυκά δεν άξιζαν και πολύ) και μπουγάτσα. Βόλτες στην πόλη, στα μαγαζιά και τα μπαχαρικά. Μα που τα προλάβαμε όλα αυτά μέσα σε μισή μέρα;;;

Γενικά όλο το ταξίδι ήταν πολύ ωραίο. Η καλή παρέα φυσικά το κάνει αυτό. Ελπίζω να ξαναπάμε (όπου νά ναι) σύντομα.

Το μόνο που με στεναχώρησε είναι πως αγοράσαμε ένα τρομερό τσουρέκι με σοκολάτα γάλακτος και γέμιση πραλίνας (το λέω και τρέχουν τα σάλια μου) και το ξέχασα στο τρένο…. Κάποια καθαρίστρια θα χαρεί πολύ….

2 thoughts on “Θεσσαλονίκη

  1. Sophia

    XAXA!! Την επόμενη φορά παρακαλώ να ξεχάσεις το τσουρέκι στο Fabia, η καθαρίστριά του, σε διαβεβαιώνω θα χαρεί πάααααρα μα πάααρα πολύ!!!
    ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.