Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Τα αγαπημένα μου

100_3336a.jpgΔέχτηκα πρόσκληση από την Julia_Dream να γράψω τα αγαπημένα μου αντικείμενα.

Δεν έχω και πολλά νομίζω. Από προσωπικά αντικείμενα μπορώ να ξεχωρίσω μόνο αυτή τη νεραϊδούλα που μου είχε φέρει από ένα ταξίδι του στο Άμστερνταμ ο Κωνσταντίνος μου. Πραγματικά την λατρεύω.

Μετά είναι αυτή η όμορφη τσαγιέρα που μου έφεραν το καλοκαίρι οι κυρίες που φιλοξενήσαμε. Φτιάχνω το τσαγάκι μου καθημερινά, το οποίο θα είναι είτε Λουίζα είτε ένα άλλο ωραίο ρόφημα από την Ολλανδία (Sterenmunt το λένε). Τη γεμίζω μέχρι πάνω και την αδειάζω μέχρι το μεσημέρι. Το τσαγάκι μου προτιμώ να το πίνω σε γυάλινο φλυτζάνι (είναι δώρα από το γάμο μας), ενώ τον καφέ σε αυτή τη γλυκειά κούπα που μου είχε κάνει κάποτε δώρο μια θεία μου.

100_3360.jpg

Αγαπημένα μου είναι όλα τα βιβλία μου, που τα έχω και τα προσέχω και τα διαβάζω και δεν δέχομαι να αφήσω από την κατοχή μου παρά τις συνεχείς προσπάθειες του Κωνσταντίνου να κυκλοφορήσουν ελεύθερα.

Aγαπημένο μου αντικείμενο που το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, όλη μέρα, άσχετο αν έχω δουλειά ή όχι, είναι ο υπολογιστής μου. Δυσκολεύομαι χωρίς αυτόν.

Και τέλος αγαπημένη μου είναι όλη η κουζίνα. Όλα τα αντικείμενα που έχει εκεί μέσα, από το πιο μικρό μαχαιράκι μέχρι το πιο μεγάλο μίξερ, τα λατρεύω. Μου αρέσει να μαγειρεύω, σας το έχω πει;;; Πάρτε και ένα κομματι πίτα, που λέγαμε πριν μέρες για το Pushing Daisies και τον pie maker.

100_3299.jpg

Update: Και μόλις κατάλαβα ότι δεν πάσαρα πουθενά… χαχαχα. Σοφία δεν την γλυτώνεις κι ας είναι αργά! Επίσης να πω πως ο Κωνσταντίνος λείπει, οπότε φαντάζομαι θα τα προσθέσει όταν έρθει τα δικά του.

4 thoughts on “Τα αγαπημένα μου

 1. Julia Dream

  Πωπω! Εχει πολύ γούστο ο Κωνσταντίνος!

  Ενα κομματάκι πίτα? Πωπω, τη λιγουρεύτηκα πολύ! Τη συνταγή θα τη βρω στο διπλανό μαγαζάκι? 🙂

 2. Στέλλα Post author

  Η συνταγή είναι αυτή της μηλόπιτας που θα βρεις φυσικά στις Συνταγές. Είχα όμως έμπνευση αυτή τη φορά και πάνω από τη στρώση των μήλων έβαλα μια στρώση από μαρμελάδα δαμάσκηνο που είχα φτιάξει.
  Περιτό να πω πως δεν έμεινε ούτε ψίχουλο!

 3. Julia Dream

  Στα υπ όψιν η μηλόπιτα (εχω πεθάνει και της πεινας!) Ευχαριστώ Στέλλα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.