Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Spaghetti Tacos!!

Η Ιωάννα (και μερικές φορές κι εμείς, το ομολογώ!) βλέπει διάφορες σειρές στο Νικελόντεον. Σε κάποιες από αυτές λοιπόν, συγκεκριμένα στο iCarly και μετά στο Sam and Cat, αλλά νομίζω και στο Victorious, τα παιδιά τρώνε Σπαγγέτι Τάκος, εφεύρεση (αν δεν κάνω λάθος) της Σαμ. Τι είναι τα Σπαγγέτι Τάκος; Στην ουσία είναι μακαρόνια με κιμά, μέσα σε τάκος!

Εδώ και καιρό λοιπόν η Ιωάννα ζητούσε να φάμε Σπαγγέτι Τάκος. Μου φαινόταν λίγο χαζό εδώ που τα λέμε (μα μακαρόνια μέσα σε τάκος; πώς τα τρως; δεν τρέχουν από παντού; και τι είδους συνδυασμός είναι αυτός;;). Προχτές το βράδυ όμως έφτασε η ώρα. Η Ιωάννα αποφάσισε να τα φτιάξει μόνη της. Και φυσικά ποιά είμαι εγώ να πω όχι; Άλλωστε τι, μόνο εγώ θα ζητάω από τους άλλους να τρώνε τις διάφορες δοκιμές μου;

Πήγε λοιπόν, πήρε κιμά, βρήκε τη συνταγή για Μακαρόνια με κιμά, την ακολούθησε (με μικρά ατυχηματάκια, αλλά έτσι μαθαίνει κανείς…), έβαλε και τα τάκος στο φούρνο για 3-4 λεπτά και μετά τα συναρμολόγησε ο καθένας στο πιάτο του:

Σπαγγέτι τάκος!

Σας πληροφορώ πως ήταν πολύ ωραία εντέλει! Ναι οκ, είναι λίγο messy να τα τρως, αλλά αυτό είναι και η μισή χαρά χαχαχαχαχα. Ήταν μια έκπληξη για μένα, αλλά τα ευχαριστήθηκα, μέχρι που έφαγα και τρίτο!

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο είδα πως υπάρχουν σε κάμποσες σελίδες συνταγές για σπαγγέτι τάκος, ΟΛΕΣ φυσικά από μαμάδες που ήθελαν να κάνουν το χατήρι του παιδιού τους, και όλες έλεγαν το ίδιο πράγμα: πως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη γιατί εντέλει τους άρεσε!

Ζήτω οι δοκιμές λοιπόν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.